Magazin

Arka Sokaklar’a taş fırın Haluk gelecekti! Ama iptal! Dizi 17. sezon final sahnesini sunuyor

Bu hafta başlayacağı söylenen ancak haftalık yayın akışında Cuma akşamı yer almayan Arka Sokaklar dizisi hakkında iddialar ortaya atılıyor.  Yoksa Arka Sokaklar dizisi çekimleri iptal mi oldu. Arka Sokaklar final mi yaptı? 

Geçtiğimiz sezon reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan Arka Sokaklar 17. sezonunda adeta küllerinden doğacak deniliyordu ki! Artık öyle bir noktaya gelmişti ki Tamer Karadağlı’nın bile Hüsnü Çoban’ın yanında olacağı söyleniyordu.

Arka Sokaklar dizisinin bu sezon olmayacağı iddia ediliyor. Arka Sokaklar dizisi, yoksa final mi yaptı daha doğrusu final yapmadan veda mı etti.

Arka Sokaklar dizisi severleri ortaya atılan bu iddialar sonrasında biraz üzülecek gibi duruyor.

Kanal D dizisinin hakkında verdiği karar olduğu söylenen açıklama beklenirken, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı diziden Şevket Çoruh’un çıkması sonrasında zaten yola devam edemeyecekleri de söyleniyor.

Arka Sokaklar final mi?

Ortaya atılan iddialar da Arka Sokaklar 17. sezon olmayabilir. Sadece iddia çerçevesinde yayınlanan sosyal medya paylaşımlarında kanalın yeni sezonu beğenmediği iddia ediliyor.

Öte yandan eski oyuncularında tek tek ayrıldığı söylendiği Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh’un bir kaç bölüm daha dizi de olacağı iddia edilirken sonrasında vedasını sunacağı söyleniyor.

Öte yandan ayrılan Mesut komiser’in yerine kendisini aratmayacak bir isminde dahil olabileceği konuşulurken, ortaya atılan final iddialarında tamamen düzmece haber olduğunu düşünüyoruz.

Başa dön tuşu