Magazin

Arka Sokaklar yeni sezonu için sıfır noktasına gelindi! Yeni oyuncular heyecanına eski oyuncuların burukluğu hakim

Arka Sokaklar 633. bölümü ile bu hafta yayın hayatına yeni oyuncularının varlığı ve eski oyuncuların da yokluğu ile başlayacak iken, Arka Sokaklar 17. sezonu için heyecan dorukta.  Arka Sokaklar yeni sezon başlayacak? Arka Sokaklar 17. sezon bu hafta var mı?

Geçtiğimiz Mayıs ayında sezon finali yapması akabinde dizinin başrolü Şevket Çoruh2un gitmesi ile birlikte çatırdayacağı hatta final bile yapacağı söylenen Arka Sokaklar dizisi yepyeni oyuncuları ile kemik kitlesine müjdeli haberi verdi. Bir türlü bir araya gelemeyen set ekibinin bir araya gelmesi sonrasında çekimlerinin başladığı belirtilen Arka Sokaklar, bu hafta Cuma günü ekranlara merhaba diyecek.

17 yıllık birliktelik devam ediyor

 

Arka Sokaklar dizisinde muammaya dönen bir isim geçtiğimiz sezon öncesinde de çıkacağı söyleniyordu. Arka Sokaklar dizisi Şevket Çoruh’u tiyatroya geri dönmek istiyordu. O dönem dizide şehit olması beklenen oyuncunun diziye devam etmesi herkesi sevindirmişti. Ancak Arka Sokaklar Mesut komiserinde bu sezon kesin olarak ayrıldı. Ancak ölerek değil de görevden ayrılarak diziden ayrılacak olması kendisine açık kapı bırakıldığının göstergesi iken bakalım bu hafta yeni sezonu ile merhaba diyecek olan Arka Sokaklar dizisi ilerleyen bölümlerde Mesut komiser geri dönecek mi?

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman? Arka Sokaklar yeni sezon hangi gün saat kaçta detaylarının bu hafta da araştırıldığı dizi için müjdeli haber var. Haftalık günleri tablosuna baktığımızda bu hafta Cuma günü yeni sezonun ilk bölümünü göreceksiniz.

Bu hafta heyecan devam edecek

 

Geçtiğimiz sezon Arka Sokaklar dizisi en heyecanlı yerde sezon finali yapmışken, bu hafta heyecan kaldığı yerden devam edecek.  Dizide nelerin yaşanacağı konusu da merakla araştırılıyor.

Zafer Ergin açıkladı

 

Zafer Ergin geçtiğimiz gün videolu bir paylaşım yaptı ve paylaşımında ‘Bu hayatta yaşamak da ölmek de ekip işidir. Kanal D’deyiz.’  demesi herkesi mutlu etti.

Başa dön tuşu