Magazin

Arka Sokaklar dizisinin Pınar’ıydı son hali darmadağın etti! Rıza baba bile dönüp bakmadı! Şan şöhret bir yere kadarmış!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olma unvanına sahip olan Arka Sokaklar dizisinin Pınar’ı son günlerde gündem oluyor.  Pınar Aydın’ın gözlerden uzakta bir yaşam alanını tercih etmesi ve herkesten uzak kalması ilgileri üzerine çekmede etkili oluyor. Güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimi herkesi mest etti. Yıllara meydana okuyan güzel oyuncu yıllar içindeki değişimiyle hayranlarını kendine hayran bırakmayı başardı.

Pınar Aydın sosyal medya hesaplarından son halini paylaşarak güzelliğiyle ve dekolteli tarzıyla dikkatleri bir kez daha yıllar sonra üzerine çekmeyi başardı. Güzel isim yıllara meydan okuyarak Arka Sokaklarda rol aldığı halinden çok farklı bir tarzda jeneriklere yansıdı. Bu olaylar sonrasında ona dair soruların sayısı da artış gösterdi. İşte detaylar!

İlk Kez Akademi Türkiye’de Yer Aldı!

İlk kez 2004 yılında Akademi Türkiye yarışmasıyla beraber Türk televizyonların karşısına çıkan Pınar Aydın başarılı bir yarışma performansı geçirmişti. 28 yaşında hayatını kaybeden Akademi Türkiye birincisi Barış Akarsu’nun da yakın arkadaşı olarak tanınan Pınar Aydın son haliyle görenleri mest ediyor.

Uzun süredir sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan ve paylaşımlarına ara veren yıldız isim son paylaşımıyla ‘’Bende buradayım’’ adeta dedi. Güzelliğiyle ve göğüs dekolteli kıyafetleriyle ilgileri üzerine çeken Pınar Aydın’ın son fotoğrafına beğeni yağmuru yağdı. Hayranları Pınar Aydın’ın fotoğraflarına kalp bırakarak, ona birçok ithaf edici yorumda bulundu.

Ekranlara Dönüyor!

Pınar Aydın uzun bir süredir dizi ve film sektöründen uzak bir hayat sürüyordu. Güzel isim yeni açıklamalarda bulunarak yakın bir zaman dilimi içinde tekrar ekranlara döneceğini belirtti. Birçok dizi ve filmden kendisine teklifler geldiğini belirten Pınar Aydın rahat bir hayat sürmek için kabul etmediğini dile getirdi.

Pınar Aydın artık kendini hazır hissettiğini ve sahnelere tekrardan adım atmak istediğini son verdiği röportajda belirterek dile getirdi. Böylece Pınar Aydın’ın ekranlarla dönmek noktasında önemli kararlar aldığına dair bilgiler de gelmeye başladı. Bu da onun tekrar ekranlara döneceğine dair yorumlara neden oluyor!

Başa dön tuşu