Magazin

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yol geçen hanına döndü! Ayrılıklar ve yeni gelenler dengeyi sağlıyor

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ayrılıklara doymuyor.  İlk sezonu ile geçtiğimiz sene başlayan TRT’nin tarihi dizileri arasına yerleşen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Tuğrul Bey’in diziden ayrılması şokunu yaşıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile alakalı gün gün yeni gelişmeler ortaya atılıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi son gelişmelerinde öyle detaylara yer verildi ki dizinin başlamasını bekleyenler adeta şok oldu. Diziden başarılı bir oyuncunun ayrılacağı haberleri duyulması sonrasında sosyal medya çalkalandı ve kimin ayrılacağı konusunda yapılan açıklama ise sevenlerini üzdü.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Tuğrul Bey’i Barış Bağcı dizinin yeni sezonunda diziye veda edecek.

Barış Arduç’un başrolünde oynadığı ve sezon sonunda Fahriye Evcen’in vedası ile sarsılan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi şimdi de Tuğrul Bey’in ayrılığı ile sendeleyeceğe benziyor.

Barış Arduç’un dijital dizi projesi “Kulüp”ün çekimleri nedeniyle sezon finalinin hemen ardından ekip 2 bölüm daha çekmiş ve yeni yayın dönemine hazırlık yapmıştı. Yeni sezon tanıtımı ilk yayınlanan dizi de olan projeye Serhat Tutumluer, Kayra Zabçı, Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman katılmıştı. BArış Bağcı geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama dizi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılacağını açıkladı.

Barış Arduç’un partneri belli oldu

Ünlü oyuncu Barış Arduç’un hayat verdiği Alparslan eşi Seferiye Hatun’a 21 yaşındaki genç oyuncu Kayra Zabcı hayat verecek.  Bilindiği üzere Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Seferiye Hatun’un yaşlılık yıllıklarına Çiğdem Selışık Onat hayat vermişti.

Başa dön tuşu