Magazin

Allah herkese Bebeto Burak Kut’un eşi gibi çirkin şansı versin! 3 üniversite bitirmiş 3 dil bilen Cansen Yeni son hali

Burak Kut Eşi Cansen Yeni ile 2011 senesinden beri musmutlu evliliği devam ederken, kızları ile de evliliğini taçlandığı dönem çok konuşulmuştu.

Bebeto lakaplı yakışıklı şarkıcı Burak Kut eşi ile birlikte gözlerden uzak evliliklerini devam ettirirken, birbirlerine olan saygısı ve sevgisi de aşikar orta da. Geçtiğimiz zaman da bir takipçisinin neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendiniz yorumuna adeta afallayan Burak Kut eşi nin güzelliği ile değil aklı ile ilgilendiğini açıklamıştı.

Ünlü doktor Cansen Yenide verdiği yanıt ile bu da size kapak olsun dedirtmişti.

Burak Kut eşi Cansen Yeni Kut bu arada 3 üniversite bitirmiş çok ünlü bir doktor…

Genetik ve psikoloji dalında doktora yapan Burak Kut’un eşi 3 dil bilip üzerine bir de yurt dışında sağlık şirketi kurmuş çok ünlü bir doktor.

Burak Kut’un eşi Cansen Yeni estetik doktoru olarak görevini idame ettirirken, kendisinin de ‘çirkin’ yorumlarına bir yorumu vardı! Allah çirkin şansı versin’….

1990’lı yılların son dönemlerinde gündeme çıkan ve evlenmesi sonrasında sessiz hayat geçiren Burak Kut, evliliğini ünlü estetisyen Cansen Yeni ile yapmış ve aynı yıl kızları Aden’i kucaklarına almışlardır.

Pek de piyasada gözükmeyen ünlü çift, eşinin ‘çirkin’ yorumları sonrasında gündeme çıkmış ve herkes Burak Kut’un eşi kim diye aramıştı..

O dönem yapılan yoruma ise adeta yüzlerce yorum gelmiş ve herkes Burak Kut’un eşi güzel doktor Cansen Yeni’nin yanına olmuştu.

O dönem başarılı doktor için yapılan yorumlarsan kimileri şu şekilde karşımıza çıktı.

  • Ayıp bişe ya.elin karısından kızından size ne.gidin kendinize uğraşacak başka bi meşgale bulun.Bir insanın eşi hakkında bu tarz yorumlar yapacak kadar ahlak ve nezaketten yoksun olmayın.
  • İyi de kadın gayet güzel velev ki olmasa bile kalbi güzel olsun bence bir hasetlik çekememezlik durumu var kimse ciddiye almamalı bu yüzden cevap vermeye de tenezzül etmemeli ……

Başa dön tuşu