Magazin

Akıllara zarar bir fizik bir de dar tayt ve kapkara bikini ile… Zeynep Tokuş yok artık dedirtti

Deli Yürek ile gündem yapan ve sonrasında da çok fazla piyasa da görünmeyen özellikle de evlenmesi akabinde gözlerden ırak bir yaşam süren Zeynep Tokuş’un son paylaşımını görenler bu kadın böyle ne yapıyor yorumlarını yapmakta gecikmedi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun Ezel olduğu zamanlarda o zamanlarda özellikle de lise gençlerinin kendilerini Ezel gibi görmesine mahal veren Deli Yürek’te başrol oynayan Zeynep Tokuş yürekleri ağza getirdi.

3 çocuk annesi ekranlardan uzak bir haya süren Zeynep Tokuş sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden olmakta. Kendi isminin karakterini canlandırdığı dönemde çok konuşulan Zeynep Tokuş aradan geçen yıllar sonrasında yaşına rağmen ki fiziği akıllara zarar.

Oyunculuk kariyerini yoga eğitmenliği olarak değiştiren Zeynep Tokuş şu sıralar sosyal medya paylaşımları ile çok konuşuluyor.

Zeynep Tokuş’un yoga eğitmeni olduğunu bilmeyen ya da yoga ile ilgilenmeyen vatandaş Zeynep Tokuş nasıl poz vermiş öyle diyor.

Esnek vücudunu oldukça zor hareketlerle sosyal medya hesabından paylaşan Zeynep Tokuş. çok konuşuluyor.

45 yaşında olan Zeynep Tokuş, yaşına rağmen fiziğinin güzelliği ile adeta şu sıralar dillere pelesenk olurken, fit vücudu ve giydiği kıyafetler ile de gündeme çıkıyor.

Zeynep Tokuş’un akıllara zarar paylaştığı resmine yaptığı yorum ‘Benden daha da iyi yapacağınıza eminim süper yogiler. Hatta gerçek bir kahveden gerçek bir yudum bile alabilirsiniz.”  iken, işte Zeynep Tokuş’un herkesin ağzını açık bıraktığı resimleri şunlar;

Başa dön tuşu