Magazin

Akasya Durağı’nın Obayana’sı yeni işiyle ortaya çıktı! Nereden nereye, duyunca şaşırıp kalacaksınız!

Akasya Durağı Zeki Alasya’nın başrollerini oynadığı Kanal D ekranlarının bir zamanlarda en çok izlenen dizeler arasında bulunuyordu. Dizinin dev oyuncu kadrosu her geçen gün dizinin reytinglerde yükselmesinde etkili oldu. Akasya Durağı dizisinin Obayana’sı yeni işiyle herkesi şaşkına uğrattı. Herkes yapmış olduğu açıklamalarda nereden nerede şeklinde açıklamalarda bulundu.

Obayana yeni işiyle hayranlarının ilgisini çekere aynı zamanda gelecek senelerde yeniden film ve dizi sektörüne adım atması bekleniyor. Peki, Akasya Durağının Obayana’sının son durumu ne? Obayana’da ne gibi değişiklikler var? İşte bu sorulara dair ayrıntıların tamamı!

Obayana Gündemden Düşmüyor!

Adından sıklıkla söz ettiren başarılı ismin birçok yerden teklifler aldığı ön plana sürülen haberler arasında bulunuyor. Akasya Durağı dizisi aile dizisi olarak uzun yıllar gündemden hiç düşmeyen diziler arasında ilk sıralarda yer aldı. Akasya Durağı dizisinin popüler olmasında günümüzde etkili olan birçok farklı faktör bulunuyor. Bu faktörler arasında en çok oyuncu kadrosu yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunun çok güçlü pozisyonda olması ve dev bir kadro yapısına sahip olması dizinin popülerliğini artıran en önemli olguların başında geliyor.

Akasya Durağı Hala Çok İzleniyor!

Samimi tavırlı oyuncularıyla ve heyecanlı operasyon sahneleriyle Akasya Durağı’nın hala eski bölümleri bile birçok kişi tarafından izlenmeye devam ediyor. Dizi yıllar öncesinde bitmesine rağmen hala oyuncu kadrosu gündemden eksik olmuyor. Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler arasında yer alan Obayana son günlerde işiyle gündeme geliyor. Obayana’nın yakın bir zaman dilimi içinde yeni projelerde rol alması beklenen gelişmeler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Şimdilerde oyunculuk yapmayan Max Bendo’nun, son durumu ilgi çekti. Yıllar içinde kilo aldığı görülen siyahi oyuncunun şimdilerde bir dondurmacıda çalıştığı iddia ediliyor.

Obayana gelecek sezonlarda özellikle film sinemalarında boy göstermesi bekleniyor. Akasya Durağı dizisiyle meşhur olan Obayana dizideki oyunculuğuyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmıştı. Dizi bittikten sonra başka hiçbir yerde rol almayan başarılı oyuncunun gelecek günlerde dizi sektörüne adım atması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Obayana oyuncu performansıyla son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Bu son zamanlarda adından çokça söz ettirmesine neden oluyor.

Başa dön tuşu