Magazin

Aile dizisi İbrahim Çelikkol Birce Akalay konusunda heyecanlandırmıştı! Ancak top Canan Ergüder de kaldı

Aile dizisi hakkında yaşanan her gelişmenin an be an merak edildiği şu günlerde İbrahim Çelikkol’un Aslan karakterini canlandıracağı Aile dizisine Devin rolü için partner arayışı devam ediyor.  Aile dizisinin adı ile Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli ile anılırken, sonrasında başarılı oyuncu İbrahim Çalikkol ile anlaşma yapılması bu ikilinin hayranlarını üzerken Çelikkol’un da başarısı dizi severleri mutlu etti.

İbrahim Çelikkol kadim dostu Birce Akalay’a gözler çevrilmişti. Aile dizisi Aslan karakterinin partneri için açıklama yapılması bekleniyordu. Hakan Bonomo gibi bir üstadın öncülüğünde bir çiftlikte yaşayan ailenin yaşadığı garip olayların anlatılacağı Aile dizisi akıllara hemen Siyah Beyaz Aşk’ı getirdi.

Bunun akabinde de en son Kuş Uçuşu dizisinde rol alan Birce Akalay’a gözler çevrildi. Dijital platformlar hariç henüz bir tv projesi olmayan Birce Akalay’a İbrahim Çelikkol ile birlikte oynayabilme ihtimalleri sosyal medya da konuşulurken, ikilinin hayranlarının adeta göz bebekleri yerinden fırladı.

İşte İbrahim Çelikkol’un dizisi Aile dizisi Aslan’ın partneri Devin karakterini yoksa Birce Akalay’mı canlandıracak soruları sorulurken aslında gerçek hiç de böyle çıkmadı.

Aileye girecek olan psikolog karakteri için ilk ekibin gözüne kestirdiği ismin Özge Özpirinççi olurken Birce Akalay şokunu atlatan Çelikkol hayranları olabilir dedi. Ancak anlaşma sağlanamadı.

Aile dizisi İbrahim Çelikkol’un partneri için ikinci isim ise şu sıralar geçtiğimiz dönemde kanseri yenen başarılı isim Canan Ergüder olarak iddia edildi.

Oğlum dizisi ile final sonrasında başka projede olmayan Canan Ergüder dizide Leyla karakterini canlandıracak.

Aile dizisi konusu

Dizinin konusu şöyle: Aslan, kalabalık bir ailenin gece kulübü işleten oğludur. Bıçkın bir adam olan Aslan, hem ailesinin dertleri hem yaptığı işin sorunlarıyla uğraşmaktadır. Diğer yandan karanlık ve gizemlidir. Aslan’ın hayatına Devin’in girmesiyle işlerin boyutu değişir.

Aile dizisi ne zaman başlayacak?

Henüz sete bile çıkmayan Aile dizisi şimdiden izleyiciyi heyecanlandırmak iken ne sete çıkış tarihleri ne de dizinin başlama tarihi ile alakalı açıklama yapılmadı

Başa dön tuşu