Magazin

Ah yıllar ah sen nelere kadirsin! Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin minik Osman’ı, Emir Berke Zincidi’nin fena değişimi!

Kanal D ekranlarının en sevilen ve ilgiyle tutulan dizisi olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Osman’ında büyük bir değişim gelişmesi yaşanıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan dizi yayınladığı günlerde reyting rekorları kırmıştı. Özellikle dizinin en küçük oyuncusu Osman’ın oyuncu performansı herkesi kendine hayran etmişti. Osman’ın yıllar içindeki değişimi herkes tarafından evrimleşme olarak algılanıyor. Emir Berke Zincidi yıllar içinde değişerek evrimleşme sürecine girdi.

Osman Gitti Emir Geldi!

Küçük Osman’ın yerine yakışıklı ve karizmatik bir çocuk geldi. Kanal D’de yayınladığı günlerde ilgileri üzerine çeken dizi izleyici rekorları kırmayı başarmıştı. Duygusal sahneleriyle ve hayat dersi taşıyan nitelikli dersleriyle adından sıklıkla söz ettiren dizi de Osman karakteri dizinin reytinglerini arttırmıştı.

Osman karakterini canlandıran Emir Berke’nin oyunculuk performansı Yeşilçam’ın büyük ustası Küçük Emrah’ın performansına benzetilmişti. Emir Berke yıllar içinde değişim geçirerek daha yakışıklı bir erkek olarak gündeme geldi. Emir Berke’nin dikkat çekici bir performansı ortaya koyma kabiliyetine sahip olması Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizinin de ilgi çekici bir hale getireceği düşünüyor. Öte yandan Emir Berke’deki zaman içerisindeki değişim de dikkatleri üzerine çekiyor!

 

Yıllar İçinde Değişti!

Emir Berke yıllar içinde değişim yaşayarak adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Başarılı oyuncunun gelecek günlerde daha farklı projelerde yer alacağı ifade edilen gelişmeler arasında bulunuyor. Birçok dizi ve film teklifi alan Emir Berke’nin gelecek sezonlarda yeni projelerde rol oynaması beklenen gelişmeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yakışıklı oyuncu konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak ‘’ Gelecek sezonlarda yeni projelerde yer almak istiyorum’’. Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Emir Berke gelecek sezon özellikle film sektöründe oynamak istediğini dile getirdi. Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber Bodrum sokaklarında gezinen Emir Berke sosyal medya platformu üzerinden de sıklıkla hayranlarıyla bir araya geliyor. Başarılı oyuncu tarzıyla ve imajıyla görenleri kendisine hayran bırakmayı başarıyor. Emir Berke’nin yıllar içindeki büyük değişimi hayranlarının dudağını uçuklatıyor.

 

Başa dön tuşu