Magazin

2023 yılında final yapacak diziler! 5 değil 10 değil bakın kaç dizi 2023 final olacak Baba, Mahkum, Camdaki Kız..

2022 yılı Eylül ayı itibari ile 30’u aşkın dizi TV ekranlarında boy göstermekte iken bunlardan kimileri yaz sezonunda başlamış, kimileri Eylül sezonunda kimileri de geçtiğimiz sezondan gelem diziler olmaktayken, 2023 senesi itibari ile finali onaylanan diziler ortaya çıktı. Peki yeni sezonda hangi diziler final yapacak?

Final yapacak diziler 2023

Final Yapacak diziler 2023 senesinde herkesi şok edecek diziler olurken, kimileri reyting azlığı ile kimileri fazla uzatmamak için kimileri de hikayesi bittiği için final yapacak? Yeni sezonda başlayan diziler kısa sürede akıbetleri belirlenmiş iken Bunların çoğu Yaz dizisi olarak karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz sezondan gelen sezon dizilerinin başlaması , gerek yaz dizilerinin gerekse de reytingleri az olarak başlayan yeni dizilerin reytinglerini elinden almış bulunmakta

İşte hal böyle olunca kimi diziler final kararı almaya başladı. Bizler sizin için 2023 yılında final yapacak dizileri araştırdık. İzleyici yeni dizi başladığında ilk bölümlerinde ya final yapar korkusu ile diziyi izlemeye çekinmekteyken, yeni dizilerden çoğunun final yapacağını sizlere söyleyelim, geçtiğimiz sezonlardan itibaren ekranlarda olan yeni dizilerin reytinglerine yenilen dizilerin de var olduğunu görüyoruz. İşte durum bu iken 2023 final yapacak diziler listesi bir hayli kabarık duruyor.

Yaz sezonundan itibaren başlayan ve final yapmadan yoluna devam eden 3 dizi Mükemmel Eşleşme, Duy Beni ve Tozluyaka’nın akıbeti belirlendi. Skandal dosyası Duy Beni 2023 yılına girmeden final kararı alacak.

Diğer iki dizinin de reytinglerde yenileceğini düşünüyoruz. Sezon dizilerine bakacak olursak sıralamayı şu şekilde yapabiliriz.

Mahkum

Geçtiğimiz sezon çok büyük izlenme rekorlarına ulaşan Mahkum dizisi yeni sezonda 16. sıraya kadar düştüğü reyting mücadelesini kaybettiği gerekçesiyle 2. sezon finalini göremeden 2023 yılı haziran ayı gelmeden final yapacağı konuşuluyor.

Yasak Elma

Yasak Elma dizisi 2018 yılından beri bu sezon 6. sezonuna ulaşmış iken hala ilk günkü gibi heyecanlı izlense de yapımcılar 2023 yılında final yapacak diziler arasına Yasak Elma’yı ekledi.

Camdaki Kız

3. sezonu ile adeta büyüleyen hikayesi olsa da hikayenin uzamaması gerekçesiyle yaz sezonuna final kararı ile girecek Camdaki Kız

Tozluyaka

Günü değişmesi sonrasında PAzar akşamları yayınlanan Tozluyaka dizisi hikayesinin uzayamayacağı geçtiğimiz haftalarda gözler önüne serilmiş ve reytinglerde tökezlemeye başlamıştır. İşte bu sebeple final yapacak diziler 2023 kadrosunda yer alacaktır.

Duy Beni

İlk bölümü itibariyle ne kadar reyting için çalışsa da sosyal medya Duy Beni dizisinin devamı için yetmedi ve final yapacak diziler 2023 dizileri arasındaki yerini aldı.

Mükemmel Eşleşme

Aslında ülkemizin kültürüne çok da hakim olan bu masum dizi de TRT1 i reytinglerde yükseltemediği için 2023 yılı gelmeden final yapıyor.

Baba

Aslında çok da başarılı konusu ve oyuncuları ile bir türlü istediği reytinglere ulaşamayan Baba dizisinde gün değişikliği yapılmazsa final yapacak diziler 2023 kadrosunda yer alacak. Çünkü alı günleri Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş dizilerinin gölgesinde kalıyor.

Kasaba Doktoru

Aslında reytingleri iyi ilerlese de final yapacak diziler 2023 arasında yer alarak hikayesi uzatılmayacak.

Balkan Ninnisi

Balkanların bağrında çekilen Balkan Ninnisi dizisi yeni dizilerin altında ezilmesi sebebiyle final yapacak diziler 2023 senesinde yer alacaktır.

Gecenin Ucunda

Çok büyük reklamlar ile başlayan Gecenin Ucunda dizisi ise 2023 yılı Haziran finalinde sezon finaline girse de gününde reytinglerde üst sıralara çıkamazsa 2023 Ekim- Kasım aralığında final yapacağı konuşuluyor.

Gül Masalı

Zaten Gül Masalı dizisi hakkında uzun zamandır ne zaman final yapılacağı konuşulmaktaydı. Karar verildi ve Gül Masalı dizisi izleyenlere kötü haber… Kısa sürede final yapacak.

Emanet

Günlük dizi Emanet 3. sezonuyla çok uzatıldı. Sıla Türkoğlu’nun gitmesi ile dizi de bitirilmeliydi yorumları yapılan Emanet dizisi final yapacak diziler 2023 dizileri arasında yer alıyor.

Şu sıralar reytingleri iyi gitmese de henüz final kararı almamış diziler bulunmakta. final yapacak diziler 2023 kadrosu genişledikçe haberimiz güncellenecek.

 

 

 

Başa dön tuşu