Magazin

2000lerde erkekleri çıldırtıyordu! Nez’in ne oldum değil ne olacağım dedirten son hali şok etti

2000’li yılların başında o dikkat çeken kalça hareketleri ile erkeklerin adeta rüyası olan şarkıcı Nez’in son halini görenler adeta yok artık diyor.  Sakın Ha şarkısı ile adeta nü kliplerin devrinin başlama sebebi olması ile bilinen Nez son hali herkesi ayağa kaldırdı.

Herkes Nez ne olmuş sana böyle dedirtircesine zaman içinde değişime sürüklenen şarkıcı için yorumlarını esirgemiyor.

Özellikle de son paylaştığı pozu ile gündeme çıkan şarkıcı Nez, sosyal emdya hesaplarını en aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Gerek şarkıları gerekse de dansları kıvraklığı ile 2000li yıllara damgasını vuran Nez bir an da ortadan kaybolmuştu. Saçını kazıtarak gündeme çıkan Nez şimdi de dolgulu yüzü ile çok konuşuluoyr.

Nez’in son halini görenler adeta ne oldum değil ne olacaksın diye yorumlar yaparkeni sizler için şu sıralar merakla araştırılan Nez ile alakalı detayları paylaşmak istiyoruz.

Nez’in saçlarını kazıtmış halini gören takipçilerine Nez’in yorumu ağır olmuştu. O sıralar psikolojisinin bozuk olduğu iddialarına şarkıcı Nez ‘her saçını kazıtan kadın psikolojik sorunlu mu oluyor’ derken, bir proje için böyle bir karar aldığını da belirtmişti.

Erkeklerin de saç uzatmasına dil uzatan Nez, ‘neden erkekler saç uzatında sorunlu olmuyor’ yorumunu da yapıştırıvermişti

Kadınlığın sadece saçla olmayacağını belirten Nez, erkek arkadaşının saçını kazıttığında kafasından öptüğünü anlatırken duygulanmıştı.

Uzatmalı sevgilisi Gökhan Köksal’dan evlilik teklifi alan Nez, en son geçtiğimiz haftalarda düzenlenen doğum günü partisinde görülmüştü.

Magazin dünyasında şu sıralar pek olmasa da çok takip edilen isimler arasında yer almaktaydı Nez. Kendisini şöhret yapan Açılmış kardeşlere açtığı dava ile çok konuşulmuştu.

Asıl adı Neziha Kalkan olan Nez, ilk şarkısı Sakın Ha ile erkekleri o dönemde hop oturtup hop kaldırmaktaydı.

1979 yılı İzmir doğumlu olan Nez gerçek adı Neziha Kalkan’dır. Pedagog bir ailede doğan Nez, çocukluk yıllarının zorluğundan bahsederken göz yaşları içinde bahsetmişti. Nez çok küçükken Londraya taşınmışlar ve orada arkadaşlarının kendisine Nez lakabını taktıklarını açıklamıştı

Annesi ve babası ayrılması sonrasında Türkiye’ye dönen Nez, şarkıcı olmaya karar vermiş ve il parçası Sakın Ha ile gündeme çıkmayı başarmıştı

Ancak arasıra kendine yaptırdığı değişikliklerin yanı sıra Nez’i gelin bir de şimdi görün. Yıllara meydan okuyan şarkıcı Nez, güzelliği ile herkesi büyülüyor

Başa dön tuşu