Magazin

2. Haydar Dümen vakası Esra Ezmeci bu kere o soru karşısında afalladı ama toparlanıp cevabı yapıştırdı

Esra Ezmeci Instagram hesabından adeta cinselliği yönetiyor. Esra Ezmeci 2018’de psikolojik kitabını ilk kez yayınlaması sonrasında bir de Fulya ile Umudun Olsun programı akabinde en ünlü psikologlar arasındaki yerini almış bulunuyor. 2. Haydar Dümen Vakası, Haydar Dümen’in bayan versiyonu olarak tanınan Esra Ezmeci’ye gelen iğrenç sorulardan bazıları

Acaba Esra Ezmeci kendisine gelen bu saçma sapan ve iğrençlik abidesi sorulara gerçekten inanarak mı yorum yapıyor. Yoksa bu soruları kullanarak mı ünlü olmanın yolunu tutuyor.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşı ya programı FOX TV yi hafta içi gündüz kuşağında üst sıralara taşırken, Esra Ezmeci’nin Instagram hesabı ise daha konuşuluyor. Esra Ezmeci kendisine yönelik ensest ilişki soruları mı dersiniz, ilişki sırasında ne yapacağını soranlar mı dersiniz, yoksa soru sormak için soranlar mı dersiniz… hergün türlü türlü sosyal medya etkinliğini takipçilerine sunuyor.

Öyle ki neredeyse her gün gündem olan Esra Ezmeci ye birbirinden iğrenç sorular yöneltilirken, kendisinin nasıl bu denli sessiz kaldığı da merak ediliyor.

Öyle ki akıllara durgunluk veren itiraflar ve yardımlar ile Esra Ezmeci sosyal medya da çok konuşuluyor.

Geçtiğimiz gün de Esra Ezmeci Instagram hesabından soru cevap etkinliği başlattı. Kendisine yöneltilen öyle bir soru geldi ki Esra Ezmeci bu soru karşısında afalladı ancak yine cevabı yapıştırdı.

İlk defa Esra Ezmeci’nin kendisine sorulan sorudan rahatsız olduğu gözlemlendi. Kendine yöneltilen ‘Çok ateşliyim kimse tatmin edemiyor ne yapacağım’ demesine adeta ne cevap vereceğini şaşıran Esra Ezmeci ‘ Başkalarından bekleme Kendin işini hallet’ dedi.

Son günlerde kendisine yöneltilen sorulara verdiği ilginç cevaplarla ile konuşulan ve neden özellikle de cinsellik ile alakalı soruları gündeme çıkartıyor dedirten isim Esra Ezmeci ye gelen sorulardan bir kaçını da sizlerle paylaşacağız.

Cinsel dürtülerin hayvanlarda olduğunu da net bir şekilde söyleyen Esra Ezmeci bir paylaşımı ile de ağızları açıkta bıraktı.

 

”Bir erkek neden sevişme sırasında sırtından dişler , bu şiddet midir ” sorusu karşısında ‘Bu fantaziler bir durum aynı zamanda hayvanlarda cinsellik sırasında erkek olan dişi olanın ensesi ısırarak tutar burada saldırgan ya da dürtüsel bir durum olabilir Siz burada açıkça bundan hoşlanmadığını söyleyin’ diyerek özel hayatın nerelere kadar düştüğünü de gözler önüne serdi.

Başa dön tuşu