Magazin

1.55’lik Ece Seçkin bacaktan göbeğe kadar açtı! Görenler ee neresini kapattı dedi!

Dekolte giymeyi sevdiğini her fırsatta dile getiren, giyeni de çok beğendiğini itiraf eden şarkıcı Ece Seçkin, yine yaptı yapacağını. 1.8 milyon takipçisine göz ziyafeti yaptıran Ece Seçkim geçtiğimiz gün rüya gibi bir doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

Çılgın kişiliği ve güzelliği ile gözler önünde olan Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde eşi  Çağrı Terlemez ile evlilik yıldönümlerini sosyal medya hesabından kutlamıştı. 2017 senesinden beri birlikte olduğu Ece Seçkin ve sevgilisi arasındaki boy farkı o zamanlarda gündemden düşmek bilmemişti. 1.55’lik Ece Seçkin ve o dönem havalimanında öpüşürken karşılaştığımız sevgilisi Çağrı Terlemez ile boy farkı dalga konusu olmuştu.

Ece Seçkin’in eşi Çağrı Terlemez’in boyu 1.87 olarak bilinirken, o dönemde yıllar önceki halini görenler tanıyamamıştı.

Şu sıralar sütyensiz göğüs frikikli paylaşımları, dekoltenin dibine dibine vurduğu kasığına kadar açık kıyafetleri bir yana dursun 2012 yılındaki kıyafetini görenler adeta gözlerine inanamıyor.

Müzik alemine ‘Bu ne ya’ şarkısı ilk olarak değişik tarzı ile adım atan Ece Seçkin güzelliğinin gün yüzüne çıımadığı dönemlerdeki fotoğrafı ile çok konuşuluyor.

Güzelliği bir yana özel hayatının da çok konuşulduğu Ece Seçkin’in o halini görünce gözlerinize ianamayacaksınız.

Geçtiğimiz senelerde siz beni böyle de seversiniz dediği paylaşımı ile gözlerinizdeki lensli hali bronzlaşmak adına solarium’a girmiş hali ile de bu ne hal dedirtirken en ufacık estetiğinin olmaması değişimin de bu kadarı dedirtiyor.

Geçtiğimiz sene dünya evine giren Ece Seçkin gelinliklerini hediye edeceğini açıklaması sonrasında 1.55’lik gelinlik sayılı kişiye olur yorumları yapılmıştı. İzmir konserinde hediye ettiği gelinliği ile herkesin gönlünü kazanan Ece Seçkin, yaptığı bir itirafta çocuk reyonundan giyindiğini de itiraf etmişti.

Güney Afrika’da evlilik teklifi alan Ece Seçkin, eşinin de desteği ile cüretkar pozlarına da devam ediyor.

Konser sırasında doğum günü sürprizi ile karşılana Ece Seçkin, güzelliği dillere pelesenk oldu. Hele bir de o derin yırtmaçlı kıyuafeti olay olan Ece Serçkin, kasıklarından da yukarı çıkan kıyafeti ile herkesin gözlerine adeta bayram yaptırdfıç.

 

Başa dön tuşu