Teknoloji

Yeni Opel Astra ve yeni Peugeot 308 geliyor! Fiyatları bal kaymak! Vatandaş bayilere akın etti!

Senelerdir ülkemizde en fazla satılan modeller arasında yer alan Opel Astra ve Peugeot 308 yeni makyajlı modelleriyle Türkiye’ye geliyor. Öncelikle Türkiye’de uzun seneler satış rekorları kırmaya devam eden Opel’in yeni modeli 2022 model Opel Astra, Türkiye’de satışa çıktı.

Yeni Opel Astra

Yeni kasa olarak sunulan 2022 model Yeni Opel Astra, çekici hatlarıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Opel’in son dönemde ağırlık verdiği ve Opel Mokka’da da gördüğümüz agresif hatlar yeni Astra’da da var.

Yeni Opel Astra, daha evvel yalnızca üst segmentteki daha pahalı araçlarda var olan teknolojileri kompakt sınıf müşterilerine sunuyor. Geçtiğimiz sene Almanya’da satışa çıkan yeni Astra, 22 bin 465 euro seviyesinden başlayan fiyatlarla müşterilerle buluşuyor.

Yeni Peugeot 308

Ülkemizde oldukça popüler olan bir diğer marka ise Fransız otomotiv devi Peugeot’dur. Fransız otomotiv devi Peugeot modelleri oldukça tutuluyor. Son yıllarda sıra dışı tasarımlarla karşımıza çıkan Peugeot, bu özelliğini 308 modelinde de konuşturmuş.

Peugeot’nun C segmentinde standart üstü bir otomobil olarak ortaya çıkan 308 oldukça heyecanlandırdı. Türkiye’de Eylül ayında satışa sunulmaya hazırlanan yeni 308 komple yenilenmiş durumda. Bu otomobile bakan bir daha bakacak. Peugeot 308, geniş iç mekân tasarımıyla da arka koltuk kullanıcılarına daha çok alan veriyor.

Yeni 308, ortaya çıktığı günden beri tüm ödülleri topladı. Yeni Peugeot 308, 1955 senesinde Almanya’da kurulan ve o tarihten şu zamana kadar kadar dünya çapında en iyi tasarımların markası durumuna gelen Red Dot Tasarım Ödülü kazanma başarılı olmasını gösterdi.

Eylül ayında Yeni Peugeot 308 Türkiye’ye gelecek. Aracın fiyatı şu anda belli değil.

Başa dön tuşu