Teknoloji

Fiat kafayı yedi! Fiat Fiorino modellerinin fiyatları dip yaptı! Görenler Fiat Fiorino sahibi olarak evine dönüyor!

Fiat çıldırdı, ikinci el araba piyasasında hareketli anlar yaşanıyor. Fiyat piyasalarda dibi gören ilk marka oldu. Çılgın indirim olanaklarının bütün yıl boyunca devam edeceği Fiat tarafından doğrulandı. Fiat galerilerine gidenler Fiat Fiorino sahibi olarak evlerine geri dönüyor.

Fiat Egea Ağustos 2022 satış fiyatları adeta ateş ediyor! İndirim üzerinden bindirim

Fiat’ın başlatmış olduğu geniş kapsamlı kampanya olanaklarından birçok kişi yararlanıyor. Bu arada Fiat geçmişten günümüze kadar uzanan süreç içerisinde her zaman ön plana çıkan bir marka olarak adından sıklıkla söz ettirmeyi de başarmaktadır.

125.000- 200.000 TL Bandında!

Fiat fiorino fiyatlarının gelecek günlerde 125.000 TL fiyat aralığına kadar gerilemesi bekleniyor. Son güncel rakamlar ise kişilerin iştahını kabartıyor. İkinci el araç piyasasında son günlerde yaşanan olumsuz gelişmelere hükümet yetkilileri dur deme kararı aldı.

Böylelikle fiyatlarda dip seviyeler bazı otomobil markalarında görülmeye başladı bile. Dip seviyelere inen otomobil markalarından birisi de Fiat Egea olarak ön plana çıkıyor. Fiat Egea fiyatlarında son günlerde ciddi oranda düşüş seviyesi yaşanıyor.

Fiyatlar 200.000 TL bandına kadar gerileme yaptı. Fiyatların düşmesiyle beraber birçok kişi galeri merkezine akın etmeye başladı. Fiyatlarda yaşanan düşüşlerden sonra vatandaşlar çılgına döndü, herkes Fiat mağazalarına akın ediyor.

Fiat’ta İndirimler Devam Ediyor!

Fiat adeta kafayı yedi, sıyırdı, Fiat Fiorino fiyatları 170.000 TL bandına kadar gerileme yaptı. Fiyatlarda oluşan düşüşün gelecek günlerde 100.000 TL bandına gerilemesi düşünülen gelişmeler arasında bulunuyor. Fiyatlarda yaşanan gelişmelerin her geçen gün daha düzenli olarak gelişme göstermesi beklenen gelişmeler arasında ilk sıralarda yer almayı başarıyor.

Fiat araba markaları içinde dibi gören ilk araç olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Fiyatların dip seviyelere doğru gerilemesinin ardından kişiler Fiat mağazalarına akın etmeye başladı bile! Fiyatlarda oluşan düşüşlerin gelecek günlerde daha çok katlanarak devam etmesi bekleniyor.

Böylelikle kişiler artık 2.el araç piyasasında Fiat marka araçlarla ayağını yerden kesecek bir araç sahibi olabilecekler. Fiat araçların satışının son günlerde %33 artığı galericiler tarafından belirtilen gelişmelerden biri konumunda bulunuyor.

Başa dön tuşu