Teknoloji

Disney Plus Hayal Kırıklığı Yarattı! Sosyal Medyada Tepkiler Artıyor!

14 Haziran’da ortadoğu pazarına girmesiyle Türkiye’ye de gelen Disney Plus görkemli bir açılış yapmıştı. Ancak Disney Plus platformu büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Dünyanın en çok izlenen dijital platformlarından biri olan Disney Plus geçtiğimiz günlerde 14 Haziran’da Türkiye’ye gelmişti. Büyük bir hevesle beklenen Disney Plus’ta hayal kırıklıkları her geçen gün artıyor.

Disney Plus Türkiye’den pek çok ünlü oyuncuyu da kadrosuna katmış ve büyük bir beklenti yaratmıştı. Ancak Disney’in Türkiye içerikleri büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Disney Plus’un yaşattığı ilk hayal kırıklığı Philips Smart Tv’lerde yer almaması ve güncellemeye dair bir açıklama yapmamaları olmuştu. Philips Smart Tv’lere güncellemeyle platform gelecek mi soruları yanıtsız bırakılmış ve görünen o ki güncellemeyle uğraşmayıp bundan sonraki modellerde yer alacağı görüşü olmuştu. Yani Philips Smart Tv’si olanlar Disney Plus platformunu satın alması boşa olmuştu.

Disney Plus’un yaşattığı asıl genel hayal kırıklığı ise Türkiye’deki içerikleri oldu. Sosyal medyada tepkiler her geçen gün artıyor.

Büyük bir hayal ile beklenen Disney’in Türkiye içeriklerinin zayıflığı isyan ettirdi.

Bir zamanlar ülkemizde yayınlanan çocukluğumuzun Disney çizgi filmleri Darkwing Duck, Recess, Winnie The Pooh, Disney Hercules bölümleri Türkiye’de yer almadı.

Üzerine ise oldukça kötü yerel şive komedisi Türk filmlerinin serisinin yer alması sosyal medyada tepki topladı..

İşte o tepkiler;

Başa dön tuşu