Ekonomi

TEB Gençlere Komisyonsuz Yatırım Avantajı

TEB 18 ve 25 yaş aralığındaki yatırım hesabı oluşturacak müşterilerine özel komisyonsuz işlem yapabilme kampanyasını duyurdu. Hisse senedi işlemlerinde ek komisyon olmadan ilk 3 ay boyunca rahatlıkla birikim sağlanabiliyor.

CEPTETEB özel tanımlanan bu fırsat ile 3 ay komisyon ücreti ödenmiyor. CEPTETEB mobil uygulama içerisinde yer alan yatırım hesabı aç alanı kullanılarak komisyon ücreti ödemeden ayrıcalıktan faydalanabiliyor.

TEB Gençlere Komisyonsuz Yatırım Avantajı Başvuru Şartları

Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin CEPTETEB mobil uygulama ya da www.teb.com.tr adresini kullanması gerekiyor. TEB yatırım hesabı açmak isteyen müşterilerin 18 ve 25 yaş aralığında olması gerekiyor. TEB’in 25 yılına özel başlattığı kampanya geçerliliğini korumaya devam ediyor. 4 aydan itibaren pay senedi piyasalarındaki işlemlere göre %0.05 oranında komisyon uygulanması yapılıyor.

Kampanya başladı andan itibaren ilk 3 ay boyunca sadece borsa payı ödemesi alınıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin TEB yatırım hesabı açması gerekiyor. Hesap açıldıktan sonra yaş şartını karşılayanlar için otomatik olarak kampanya devreye giriyor. Farklı kampanyalarla birleştirilerek aynı anda kullanılamıyor.

Başa dön tuşu