Ekonomi

O isim son noktayı koydu! Altın 3.500 olacak! Duyanlar kuyumcuya altın almaya gidiyor! O tarihe dikkat edin

Altınları olanlar ya da altın almak isteyenler için son uyarı gündeme bomba gibi düştü. Cihat Çiçek’in bu güne kadar önerileri halk tarafından ilgi ile izlenmişti. İlk evinizi nasıl alabilirsiniz ya da pasif gelir elde etme yolları gibi konularda birçok kişiye yol göstermişti. Şimdi de altın ve yükselişi ile ilgili dikkat çeken biri olarak gündeme oturdu.

Cihat Çiçek kısa bir sürede altının yükseliş göstereceğini hatta 3500 TL’ye kadar çıkacağının açıklamasını yaptı. Bu güne kadar deneyimleri ve bilgisi ile söylediklerine güvenen halk, Cihat Çiçek’in açıklamasına gerekli değeri verdiği görüldü. Duyan kişilerin hemen kuyumculara akın ederek eldeki paralar ile altın aldıkları gözlemleniyor. Bu konuda daha önce yapılan açıklamaları da inceleyen vatandaş tahmini turan kişilerin düşüncelerine önem veriyor. Cihat Çiçek de o kişiler arasında yer alıyor. Ekonomi yorumları en çok takip edilen kişiler arasında Cihat Çiçek de yer alıyor.

Alın, Atın, Bekleyin

Yatırımcıların piyasada kendilerini ve sermayelerini korumaya almak için durup bekledikleri bu dönemde en iyi yatırım araçlarından biri olarak altını işaret eden piyasanın kurdu, ilgi ile izlenmektedir. Yeni açıklamaları merak ile beklenmektedir.

Cihat Çiçek aldığınız değerin altına düşse bile altınınızı elden çıkarmamayı, bekletmeyi önermektedir. Genelde altının düşüş yaptığı dönemlerde küçük yatırımcı satış yapıp başka yatırım araçlarına yönelmektedir.

Altın 3.500 TL’yi Görecek

Tüm yatırım önerileri halk tarafından özel ilgi ile izlenen Çiçek’in altının 3.500 TL değerine çıkacağı söylemi piyasayı hareketlendirdi. Zaman konusuna da dikkat çekti.

Bugün var olan enflasyon oranı, tüm dünyada esen savaş rüzgârları altını desteklediğini söyledi. Ama kesin tarih vermedi. Kesin tarih vererek şu tarihte altının değeri şu kadar olur diyenlere de itibar gösterilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Böyle bir tahminin bugün için olanaksız olduğunu belirtti.

Her zaman zarar gören yatırımların bir diğeri ile değiştirildiği günümüzde söyledikleri ilginçti. Düşüşlerde altının yine de elden çıkarılmaması gerektiğinin altını çizdi. Aldığınız altını atın bir kenara ve unutun diyen Çiçek bu şekilde uzun vadede kâr elde edileceğinin kesinliğine dikkat çekti.

haberkolik.net özel haber

Başa dön tuşu