Ekonomi

Motorin ve benzin fiyatları için sevinç yaratacak karar geliyor! Depolar dolup taşacak

Akaryakıt fiyatları gündem maddeleri arasında en dikkat çeken konulardan birisi olma özelliği taşıyor. Son günlerde dalgalı seyirde hareket eden brent petrol fiyatları 92 dolar seviyelerine çıktı. Haftanın son işlem gününde benzin ve motorine indirim geleceği iddiası araç sahiplerini heyecanlandırdı. Eğer indirim kararı gelirse bu gece yarısından itibaren uygulanmaya başlanacak.

Motorin ve benzin fiyatları için sevinç yaratacak karar geliyor! Depolar dolup taşacak. Rusya ve Ukrayna savaşı başta olmak üzere petrol fiyatlarında yaşanan gelişmeler milyonlar tarafından mercek altına alındı. Brent petrol fiyatları bu hafta dalgalı bir seyir izlerken motorin ve benzine indirim yapılıp yapılmayacağı akıllarda bir soru işareti olarak takıldı. İddialara göre, hem benzine hem de motorine zam geleceği iddia edildi.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM MÜJDESİ Mİ GELİYOR?

Sektör kaynakları tarafından paylaşılan son bilgiye göre, 22 Ekim Cumartesi günü benzin ve motorine indirim geleceği konuşuluyor.

1 LİRA 7 KURUŞ BİRDEN…

Yine aynı kaynakta yer alan söz konusu iddialar ışığında motorine yapılacak indirim oranı ise 1 lira 7 kuruş olacak.

FİYATLARDA SON DURUM NASIL ŞEKİLLENDİ?

Benzin fiyatlarının litresi ülke genelinde 20 TL seviyelerinde gezinirken motorin fiyatları ise 27 TL dolaylarında geziniyor.

BRENT PETROL 92 DOLAR…

Haftanın son işlem gününde dalgalı seyirde hareket eden brent petrol fiyatları 92 dolar seviyelerine çıktı.

Başa dön tuşu