Spor

Herkes ona fokuslandı! Yeni Galatasaraylı sahne alıyor! Taraftarlar bekliyordu

Süper Lig’deki son maçında Kayserispor’a yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, bugün kupada Kastamonuspor ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar, yedek ağırlıklı kadrosuyla 2. Lig ekibinin karşısına çıkacak.

Galatasaray’da bu maçta tüm gözler yeni transfer Mtahias Ross Jensen’de olacak. Sarı-Kırmızılılar’ın yeni Viking’i ilk resmi maçına çıkacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un genç stopere ilk 11’de forma şansı vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Cimbom, sezon başında transfer ettiği genç yıldız için Danimarka kulübü Aalborg’a 1.7 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Galatasaray’ın Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa ile oynadığı maçta kadroda olan ancak süre alamayan 21 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılı taraftarla ilk kez buluşacak.

Jensen, Galatasaray’a transfer olmadan önce Aalborg’da 8 lig maçında görev aldı. 667 dakika sahada kalan genç yetenek, 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Sarı-Kırmızılı Yönetim, Jensen’i geleceğe yatırım olarak transfer etti. Galatasaray, genç yeteneğin potansiyeline çok güveniyor. Aslan, Marcao’da olduğu gibi Jensen’i parlattıktan sonra yüksek bonservis bedeliyle Avrupa’nın devlerine satmayı planlıyor.

Galatasaray, Victor Nelsson’u Kopenhag’tan u düşünceyle transfer etmiş sonrasında yıldız oyuncu Avrupa’nın dev takımlarının transfer listesine girmişti.

Başa dön tuşu