Spor

Fenerbahçe taraftarı mutlu, Beşiktaş taraftarı mutsuz! Tam isabet geldi

Fenerbahçe’nin transferin son günlerinde renklerine bağladığı Belçikalı yıldız performansı ile büyülüyor. Tecrübeli oyuncunun transferi gerçekleştikten sonra Sarı-Lacivertli taraftarların bir kısmı endişeye kapılsa da şimdilerde ona olan hayranlıklarını dile getiriyorlar.

Sarı-Lacivertliler’in Chelsea’den renklerine bağladığı Michy Batshuayi, attığını vuruyor… 29 yaşındaki santrafor Fenerbahçe’de 4 şutta 3 kez fileleri havalandırmayı başardı. Geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen yıldız oyuncu kaçırdığı gollerle dikkat çekiyordu. Belçikalı golcü 95 şutta sadece 10 gol bulabilmişti.

Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev maçında son dakikada galibiyeti getiren golü atan Batshuayi, Karagümrük maçında da 90+5. dakikada sahneye çıktı. Takımına altın değerinde bir 3 puan kazandırdı.

Geçen sezon Süper Lig’de Beşiktaş formasıyla 14 gol atmasına rağmen kaçırdıklarıyla eleştirilerin hedef noktasına haline gelen Belçikalı golcü, Jorge Jesus ile birlikte kendine gelmeye başladı. Ylıdız oyuncu, Fenerbahçe’de kendini daha fazla göstererek Belçika Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda yer almak istiyor. Geçen sezon 42 maçta 14 gol ve

5 asist üreten Batshuayi, bu sezon 6 maçta 3 gole ulaştı. Tecrübeli oyuncu forma giydiği 6 maçta sadece AEK Larnaca maçında ilk 11’de görev yaptı. Toplamda ise 201 dakika oynadı ve bu sürede 3 gol üretti.

Başa dön tuşu