Spor

Galatasaray’da inanılmaz geri dönüş! Mucize diye buna denir

Galatasaray’da şu ana kadar sezonun en flaş isimlerinin başında Sacha Boey geliyor. Genç yıldız uzun seneler konuşulacak bir başarı öyküsünün altına imzasını atıyor. Sezon başında tamamıyla gözden çıkarılan ve kendine takım bulması istenen Boey ülkesi Fransa’ya gitmiş ve birtakım gruplarla görüşme yapmıştı. Hiçbir kulüple anlaşamayınca İstanbul’a geri dönen yıldız futbolcu, Avusturya kampına götürülmemiş ve teknik direktör Okan Buruk’un talimatıyla rezerv takımla birlikte idmanlara başlamıştı.

Ancak yeni transfer Leo Dubois ve Omar’ın şok sakatlığı ardından sürpriz bir şekilde sezonun ilk haftasında Antalyaspor karşısında 11’de forma giyen Sacha Boey her maç artan bir performans ortaya koydu. Şu anda ligin en iyi sağ beki haline gelen ve Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan Fransız yıldızla alakalı flaş bir haber daha yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon milli takım tercihini Kamerun’dan yana kullanmaya karar veren Boey, önünde Dünya Kupası’nda oynama fırsatı olmasına rağmen herkesi şaşırtan bir karar verdi. 22 yaşındaki futbolcu, Kamerun adına oynamaktan vazgeçti.

Bu mühim gelişme ardından da Fransız futbolcunun Kamerun Milli Takımı’nı geri çevirdiği öğrenildi. Boey’un şu anda Fransa’nın sağ bek konumundaki geniş oyuncu havuzuna dahil edildiği belirtiliyor. Eğer genç futbolcu bu performansını önümüzdeki haftalarda da sürdürürse Deschamps doğrultusundan kadroya alınabileceği ifade ediliyor.

Başa dön tuşu