Spor

Fenerbahçe son dakika transfer haberi geldi! O isimler gönderiliyor! Taraftarlar şoke olacak

Fenerbahçe’de transfer döneminin bitmesine çok kısa bir vakit kala gözler takımdan gönderilecek isimlere çevrilmiş durumda. Şu anda kadrosunda 17 yabancı tespit edilen Sarı-Lacivertliler, 8 Eylül’e kadar 3 futbolcuyla yollarını ayırmak zorunda.

Teknik direktör Jorge Jesus’un planlarında yer almayan Filip Novak veda edilecek ilk isim olacak. Yönetim, sözleşmesi sezon sonucunda bitecek olan Çek yıldızın menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor. Novak 1 senelik alacaklarının tamamını talep ederken, yönetim daha düşük bir ücret karşılığında sözleşmeyi feshetmek amacıyla pazarlık yapıyor. 1-2 gün içerisinde orta yolun bulunması ve Novak’ın ayrılığı ile alakalı resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Novak ardından gönderilecek ismin Mauricio Lemos olacağı belirtiliyor. Jorge Jesus’un sürpriz bir şekilde bilhassa 3’lü savunmaya geçildikten sonra forma talihi verilen Uruguaylı stoperle ayrılık görüşmeleri başladı. Jesus’un o sağ stoperde Gustavo Henrique ve sakatlığı geride bıraktığımız Serdar Aziz’i kullanmayı düşündüğü ve bu amaçla Lemos’a yol verileceği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin göndermeyi düşündüğü 3. yabancı ise olabildiğince flaş bir isim. Sarı-Lacivertliler sezon başında aktarımı olabildiğince tartışılan ve performansı beklentilerin çok altında kalan Armindo Bruma ile yolları ayırmanın planını yapıyor.

Başa dön tuşu