Ekonomi

Bakan Nebati Açıkladı! Yabancı Yatırımcıların İlgisini Çekecek!

Bakan Nebati Açıkladı! İşte Detaylar… Hazine Bakanı Nebati son dakika haberleri kapsamında yapmış olduğu haberlerle gündem olmaya devam ediyor. Bakan Nebati tarafından yapılan yeni açıklamalar piyasada yerini almayı başardı. Piyasalarda hareketli zamanlar yaşanıyor. Güçlenen Türkiye ekonomisi sayesinde yeni inşaat projelerinin hayata geçirildiğini duyuran Bakan Nebati gelecek günlerde yatırımcıların gözde merkezinin Türkiye olacağını dile getirdi.

Şirketleri kar oranlarını artırması ve rekor ihracat oranlarına ulaşması Türkiye’nin ekonomisinin güçlenmesinde en etkili faktörler arasında yer alıyor. Ekonominin güçlenmesiyle beraber son günlerde yatırım alanına duyulan ilgi artıyor. Kişiler gayrimenkul yatırımlarına büyük özen göstererek bu alana yatırım yapmayı tercih ediyorlar. Özellikle Arap ve Avrupalı turistler ev yatırımlarına büyük önem veriyor.

Yabancı Yatırımcıların İlgisini Çekiyor!

Yabancı yatırımcılarını gayrimenkul yatırımlarına olan ilgisi son günlerde artış gösteriyor. Yabancı yatırımcıların yapmış olduğu yatırım oranlarının artması Türk ekonomisinin ciddi düzeyde artış göstermesinde etkili olan unsurlar arasında bulunuyor. Yabancı yatırımcıların Türk ekonomisine olan ilgisinin artmasıyla beraber bu alanda faaliyet gösteren şirketler atağa geçti. Yabancı yatırımcıların ilgisini çeken Türk gayrimenkul konutları son günlerin en çok tartışılan ve ilgi gören konuları arasında bulunuyor.

Bakan Nebati konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak gelecek günlerde yatırım oranlarının %35 tutarında artmasını beklediğini dile getirdi. Türk ekonomisinin güç karşısında Avrupalı yatırımcıların çılgına döndüğünü belirten Nebati gelecek günlerde Türk ekonomisinin pozitif yönde artışlar yaşayacağını dile getirdi.

Gayrimenkul Yatırımları Patladı

Son dakika haberleri kapsamında Bakan Nebati patlayan yatırım oranlarına dikkat çekti. Gayrimenkul yatırımları son günlerde ciddi düzeyde patlamalar yaşıyor. Özellikle konut ve inşaat sektöründe yabancı yatırımcıların Türkiye’den konutlar alması Türk ekonomisinin gücünü ortaya koyuyor. Türkiye’deki inşaat sektörünün son günlerin en popüler günlerinin yaşanmasında etkili oluyor.

Gayrimenkul yatırımlarına olan ilginin artmasıyla beraber kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağına erişerek fırsatlarla dolu bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına erişim sağlayabilecekler. Gayrimenkul yatırımlarına olan ilginin artmasında etkili olan bir diğer önemli hususta TOKİ’nin başlatacak olduğu sosyal konut projeleri olarak ön plana çıkıyor. Böylelikle hem yerli yatırımcı hem de yabancı yatırımcı Türkiye’den konut alabilecek!

Başa dön tuşu