Güncel

Vatandaşlar bayilere akın etti! 75 bin TL indirimli olarak otomobil almak mümkün!

Kendilerine bir otomobil almak isteyen kişilerin paralarına göz diken birçok sahte satıcı ve firma son zamanlarda ortaya çıkmaya başladı. Bunun asıl sebebinin dolandırıcıların araç piyasalarında ki dalgalanmayı fırsata çevirmek istemesi olduğu düşünülüyor. İnternette pek çok noktada birinci el ve ikinci el 100.000 TL’nin altına araç satışı olduğuna dair haberler görebilirsiniz.

Bu otomobilden daha ucuzunu görmediniz! Türkiye’ye geliyor! Fiyatı ballı kaymaklı herkes alacak!

Uzmanlar genelde araç alacak kişilere böyle haberlere itibar etmemelerini öneriyor. Bilindik satış merkezlerinden şaşılmaması gerektiğini belirten uzmanlar araç fiyatlarının belirli bir noktanın altına düşmesinin imkânsız olduğunu söylüyorlar. Bu nedenle araç alacaklara tavsiyemiz ucuz araç ilanlarına temkinli yaklaşmaları olacak.

Listeye bakmayan kafasını taşlara vurur! Bu otomobillerin fiyatları 120 bin liranın altında…. Citroen, Renault, Toyota, Volkswagen…

İkinci El Piyasası Birçok Alternatif Sunuyor

Araç almak isteyen fakat yüksek fiyatlardan dolayı ayağını yerden kesecek bir araç bulamayan kimselere tavsiyemiz ikinci el araç piyasasına bakması olacaktır. Şu an ikinci el piyasası oldukça karışık bir durumda olsa da dikkatli bir şekilde araçları incelerseniz hem uygun fiyatlı hem de oldukça temiz araçlar bulabilirsiniz.

İKİNCİ ELDE FİYATLAR NE DURUMDA TIKLA ÖĞREN 

Genelde ülkemizde yaygın olan Renault, Fiat gibi markaların eski model birçok aracı uygun fiyatlara bulunmaktadır. Bu araların yedek parçaları da yaygın olarak bulunabildiğinden ilerleyen dönemlerde bakımını yapmakta daha ucuz olacaktır. Bunun haricinde bazı otomobil firmaları zaman zaman ikinci el araçlarda indirim yapabilmektedir. Bu indirimleri kaçırmamak için sosyal medyayı sıkı takip etmenizi de öneririz.

Dolandırıcılara Dikkat Edin

Araç piyasalarından şu an hiç iyi haberler gelmemektedir. Kilometre sayacı sıfırlanmış araçlardan, ağır hasarlı fakat bir şekilde tamir edilmiş ve satılan araçlara kadar pek çok dolandırıcılık haberleri geliyor. Bu nedenle ikinci el araç alırken oldukça dikkatli olmanız şarttır. Öncelikle aracı görmeden almamanız gerekmektedir. Sahibinden araçlar daha ucuzdur fakat bayiler daha güvenilirdir.

Ama bayiden almak istemezseniz mutlaka aracınızı mutlaka güvendiğiniz bir firmaya götürüp iyice mekanik ve elektrik aksamını inceletmeden almamalısınız. Eğer araçlar konusunda yeterince bilginiz yoksa mutlaka bu konuda deneyimli bir kişiyle aracı görmeye gitmenizi öneririz. Ayrıca emniyetten aracın plakasını da sorgulatmanızı tavsiye ederiz. Böyle aracın kaza yapıp yapmadığı, bir suça karışıp karışmadığı konusunda daha net fikirleriniz olur.

Volkswagen daha ne yapsın! Polo ve Golf’te 50 bin TL anında indirim! Bayiler dolup taşacak! Güncel Volkswagen golf fiyatları kaç para?

Başa dön tuşu