Güncel

Bu otomobilden daha ucuzunu görmediniz! Türkiye’ye geliyor! Fiyatı ballı kaymaklı herkes alacak!

Ülkemizde otomobil fiyatlarının oldukça artış göstermesinden sonra araba almak artık hayal olmuştu. Sonrasında dünyada yaşanan çip krizi buna tuz biber oldu. Ülkemizde ÖTV oranlarının yüzde 80 olduğunu düşünürsek araba almanın ne kadar zor olduğunu hesap edebilirsiniz. Üreticiler de bu durumu gördükleri için ucuz otomobillerini bir bir Türkiye’ye getirmeye başladı. Çok yakın bir zamanda ülkemize gelecek bir otomobil var ve fiyatı ÖTV, vergi her şey dahil 190 bin TL olacak.

Listeye bakmayan kafasını taşlara vurur! Bu otomobillerin fiyatları 120 bin liranın altında…. Citroen, Renault, Toyota, Volkswagen…

Vatandaşlar ülkemizde artan otomobil fiyatları bağlamında beklemeye geçmiş durumda. Yeni getirilen 6000 km ve 6 ay satamama şartı pek etkili olmuş değil. Sıfır araba almak isteyenler en az 500 bin TL’yi gözden çıkarmak zorunda. Japonya’nın önde gelen araba üreticisi olan Suzuki ise bu durumda dur dedi. Firma en ucuz otomobili olan Alto modelini ülkemize getiriyor.

Suzuki Alto modelinin özelliklerine baktığımız zaman 67 beygir üreten bir motoru var. Ayrıca 89nm tork üretiyor.
Başlangıç seviyesinde manuel şanzıman tipiyle gelen aracın başka donanım paketlerinde otomatik şanzıman alternatifi de yer alıyor. Kokpit bağlamında 7 inçlik bilgi – eğlence ekranına sahip olan Suzuki Alto K10, çift hava yastığı ve arka park sensörü gibi donanımlarla birlikte satışa çıkıyor.

Otomobilin en enteresan noktası ise fiyatı. Hindistan’da satışa çıkacak olan araç, 5.000 dolar başlangıç fiyatı sunuyor.

O tarihte otomobil fiyatları tam 250 bin TL birden düşecek; Bu detay bildiklerinizden çok farklı ama ÖTV değil!

Başa dön tuşu