Güncel

”Dolar 35 TL olur” dedi! Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Vatandaşlar döviz bürolarına akın etti

Bir süredir yükseliş eğilimine sahip olan dolar nihayet bir miktarda olsa düşüşe yaşadı. Bu durumun ardından sosyal medyada gözler uzmanların yorumlarına çevrildi. Birçok kişi bu düşüşün bir yatırım fırsatımı yoksa ellerinde ki dolarları satmak için bir uyarımı olduğunu anlamak için yorumları beklemeye başladılar. Ünlü yorumculardansa açıklamalar gecikmedi.

Dolar 26 gün sonra o rakamı görecek! Her söylediği çat çat çıkan Selçuk Geçer flaş rakamı verdi!

Uzmanlar yaşanan bu durumun geçici olduğunu belirttiler. Amerika’da ki enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından yeniden doların hız kesmeden yükseleceğini belirten uzmanlar doların bu yukarı yönlü hareketinin önlenemez olduğunu belirttiler. Şimdilik dolar zaman zaman düşse de ilerleyen günler bu iddiaların ne kadar gerçekçi olduğunu gösterecek. Doların bir süre daha yatırımcılarına kazandıracağı bu açıklamalarla birlikte kesin gibi görünüyor.

Uzman İsimden Çarpıcı İddialar

Sosyal medyaya baktığımızda dolar konusunda kafaların oldukça karışık olduğu görülmektedir. Kimi uzmanlar doların zamanla düşeceğini belirtirken bazı uzmanlar ise dolara bir an önce sert müdahalelerde bulunulması gerektiği yoksa çok geç olacağını belirtiyorlar. Olumsuz yorumlarda bulunan uzmanlara baktığımızda bu uzmanların doların geçmiş senelerde ki yükseliş eğrisi üzerinden tahminlerde bulunduğu görülüyor. Bu uzmanlardan bazıları konu hakkında zaman dilimi bile veriyor. Eylül ayı itibariyle hızlı bir şekilde doların yükselmeye başlayacağını belirten uzmanlar kış aylarında yükselişin son sürat devam edeceğini iddia ediyorlar. Endişe verici olan bu yükselişin daha uzun sürmemesi sosyal medyada birçok dar gelirlinin ortak dileği oldu.

Dolar Bütün Sınırları Yıkacak

Genelde yabancı paraların yükselmesi normal bir olaydır. Dış piyasalarda yaşanan olumsuz olaylar dalgalanmalara sebep olabilir. Fakat bu durum geçici sürelidir. Oluşan bu dalgalanmaya karşılık alınan önlemler kısa sürede yükselen doların yeniden düşmesini sağlar. Fakat son dönemlerde ülkemizde yaşanan durum birçok kesim tarafından tedirginlikle izleniyor. Çünkü dolar uzun süredir yükselişini kesmedi ve hızını da gittikçe artırıyor. Yaşanan bu olağanüstü durumu yorumlayan uzmanların bir kısmı ise ne yazık ki durumu hiç iç açıcı yorumlamıyorlar. Uzmanlar doların çok daha fazla yükseleceğini ve önümüzde ki dönemlerin daha da zorlu geçeceğini belirtiyorlar.

Dolarlarımızı bozdurmalı mıyız? Dolar uzmanı Selçuk Geçer’den bomba çağrı! O kur rakamlarına hazır olun

Başa dön tuşu