Güncel

Dolarlarımızı bozdurmalı mıyız? Dolar uzmanı Selçuk Geçer’den bomba çağrı! O kur rakamlarına hazır olun

Yapmış olduğu değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeye başaran Selçuk Geçer, pek çok yatırımcının ilgiyle takip ettiği bir isimdir. Dolar üzerindeki değerlendirmeleriyle pek çok kişinin çizeceği yolu etkilemektedir. Elinde doları olan kişilerin bunları tutmak ya da satmak arasında kalması nedeniyle önemli bir açıklama yapıldı. Son dönemlerde dolar 18 TL civarında seyretmektedir. Bu alandaki nokta atışı tahminleriyle bilinen isim son açıklamalarıyla çok konuşuluyor.

Gram altın 2100 TL dolar 43 TL olacak” diyen Selçuk Geçer net tarihi açıkladı! Acele etmeyen para kaybeder

Piyasalar üzerindeki değerlendirmeleriyle gündemden düşmeyen Geçer, doların ne kadar artacağı hakkında bazı bilgiler verdi. Yatırımcıların çoğu bir süredir 18 TL civarında seyreden dolar nedeniyle endişe taşıyor. Öte yandan FED almış olduğu faiz arttırma kararlarıyla da bazı iniş ve çıkışlara sahne olmaktadır. Buna göre doların durumunun ne olacağı merak konusu.

Önümüzdeki Günlerde Dolarlar Ne Olacak?

Konuyla alakalı kritik noktalara işaret eden Geçer doların ulaşacağı rakamla ilgili de konuştu. Tanınmış ekonomist, kendi kanalında bazı videolar yayınlayarak tahminlerini takipçileriyle buluşturuyor. Dolarını bozdurmak isteyenlerin dikkatli olması gerektiğini belirten ünlü isim, dünya çapında bazı krizler yaşandığını söyleyerek bunların bazı etkileri olacağını açıkladı. Buna göre doların 19 TL’yi görmesi sürpriz olmayacak. Bunun yanında beklenmeyen uluslararası gelişmelerin de bu seviyeyi geçerek doların rekora koşmasına sebep olacağı da yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.

Dolara Yatırım Yapmış Olanlar Ne Yapmalı?

Elinde dolar olanların bunları tutmak ve elden çıkarmakla ilgili sorularına ünlü ekonomist, aceleci olmamayı ve özenli olmayı önerdi. Piyasalarda yapılacak işlemlerde birkaç adım sonrasını planlayarak hareket etmek oldukça önemlidir. Bu sebeple yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmamak ve nerede adım atıp nerede durulması gerektiği bilinmelidir.

Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın yanında Tayvan ve Çin arasında gerçekleşen gerginliğin global bir sıkıntıya yol açabileceği uyarılarını yapan Geçer, özellikle dolarla ilgili tahminleriyle bazılarını korkuttu. Atmış olduğu bir postta dolar kuru rakamının ne olacağını açıklayarak takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımıyla yatırımcılar dikkatli bir şekilde hamle yapmaya başladı. Buna göre doların yakın zamanda 22 TL’lere ulaşması bekleniyor.

Başa dön tuşu