Güncel

Altını olanlar paraya para demeyecek! Her dediği çıkan Selçuk Geçer’den flaş tahmin! Altın bu senenin sonunda…

Piyasaların hızlı bir şekilde değişim göstermesiyle birlikte pek çok yatırımcı doğru tahminler yapan kişilerden bilgi alma yoluna gitmektedir. Sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapan bu insanlardan biri olan Selçuk Geçer tahminlerinin istikrarı nedeniyle pek çok kişi tarafından takip ediliyor. Özellikle dolar ve altın için yaptığı tahminlerin önemi oldukça büyüktür.

Altın ve gümüş fiyatlarında olası hareketi artıracak tahmin! Duyan deliye dönecek! 2023 başında fiyatlar en az…

Altını olan kişiler dikkatleri üzerine çekmeye başaran ekonomistin sözlerini titizlikle değerlendirmektedir. Altının sene sonunda ne olacağına dair yaptığı açıklamalar çok merak edilmektedir. Buna göre altına yatırım yapan kişilere müjde verildiğini söylemek de mümkündür. Yaptığı tahminleri titiz incelemelere bağlayan ekonomist, tutarlı bir tablo çizmektedir. Bu nedenle pek çok yatırımcı onu dikkate alıyor.

Altına Yatırım Yapanlar Yaşadı!

Altın üzerindeki açıklamaları özenle takip edilen Geçer’e göre altın yükselişine devam edecek. Senenin sonunda 1500 TL olmasını öngördüğü altın için oldukça olumlu bir tablo çizmektedir. Ülkemizde yetişen ve takdir gören ekonomisteler arasında olan bu kişinin yapmış olduğu açıklamalar çok konuşuluyor. Youtube videoları çekerek görüşlerini takipçileriyle paylaşan ünlü isim bu şekilde pek çok kişinin yatırımlarına yön vermekte.

Altın fiyatları bir öyle bir böyle! Alan da satan bin pişman oldu! Öyle bir düştü ki…

Flash çıkışlarını ise Twitter üzerinden açıklamayı tercih eden ismin açıklamalarına göre gelecekte altını olan kişilerin yüzü gülecek. Altın fiyatlarının artmaya devam etmesi söz konusu. Gram altını fiyatları 1500 TL’ye kadar çıkacağı düşünülüyor. Yatırımlarını bu doğrultuda yapanlar Geçer’in haklı çıkmasını çok istedi. Bu yeni açıklamalarıyla ekonomist bir süre daha gündemde kalacak gibi görünüyor.

Altının Önüne Geçmek Zor!

Yatırımcıların pek çoğu güvenilir ve dediği çıkan isimleri takip ederek kendi yatırımlarına yön verme yolunu seçmektedir. Buna göre yapılan açıklamalar ve söylenen sözler büyük önem taşıyor. Yüzlerce kişi bunlara bakarak kendi yolunu çizmeye çabalamaktadır. Doğru ve öngörü taşıyan tahminleri yapan isimler bu noktada öne çıkıyor.

Bu rakamlara ulaşılmasının çok da hayal olmadığı altın yorumcuları tarafından sık sık ifade edilmeye başlandı. Altının yatırımcısına kazandıracağı ve uzun vadede yatırım yapmak isteyenlerin altına yatırım yapmasının mantıklı olduğu da yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.

Başa dön tuşu