Güncel

Altın fiyatları bir öyle bir böyle! Alan da satan bin pişman oldu! Öyle bir düştü ki…

Yaz başından bu yana 1.000 ile 1.100 TL seviyesinde gezinen gram altın fiyatı bu ay 1.050 TL seviyelerine yaklaşmıştı. Ancak küresel ve iç piyasalarda yaşanan gelişmelerin fiyatların seyrini değiştirdi. Bugün piyasaların açılış saatlerinden itibaren gram altın 1.008 TL seviyelerinde yer alıyor. Bu gelişmeyi gören küçük ölçekli yatırımcı ise uzmanların yaptığı son yorumlara göz gezdiriyor.

Altında tsunami etkisi! Altını olanlar, alacaklar hemen bunu yapın! Altında son dakika gelişmesi

Altın fiyatları bir öyle bir böyle! Alan da satan bin pişman oldu! Öyle bir düştü ki… Altın fiyatların günümüzde vatandaşların en çok takip ettiği konular arasında yer alıyor. Belirli bir miktarda yatırımı olan kişiler fiyatların dalgalı bir seyir göstermesiyle birlikte yapılan son uzman yorumlarına odaklandı. 1.030 TL’den 1.008 TL’ye düşen gram altın görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Bu doğrultuda son gelişmeleri editörlerimiz sizler için derliyor.

SERT DÜŞÜŞ YAŞADI

Gram altın fiyatları sert düşüşüyle haftaya damgasını vurdu. 1.030 TL seviyelerinde yer alan gram altın 1008 TL seviyesiyle şok etti.

YAŞANAN GELİŞMELER…

Son aktarılan bilgilere göre, küresel ve iç piyasalarda yaşanan gelişmelerin fiyatların seyrini etkiliyor.

DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

22 ayar bilezik fiyatları sabah saatleriyle birlikte 923 TL seviyelerinde gezinirken yarım altın 3297 TL oldu.

FİYATLAR NE OLACAK?

Uzman isimler fiyatlarda yaşanan gelişmelerin bu şekilde devam edeceğini gram altında destek noktasının 1.000 TL seviyesi olduğunu açıkladı.

Altın ve gümüşten yükseliş bekleyenlere ters köşe! Beklentilerin çok çok altında kaldı! 2022 sonu en az…

Başa dön tuşu