Güncel

Altın ve gümüş fiyatlarında olası hareketi artıracak tahmin! Duyan deliye dönecek! 2023 başında fiyatlar en az…

Eylül ayına doğru yaklaşırken gümüş ve altın fiyatları için bomba tahminler gelmeye devam ediyor. FED faiz kararı ve diğer ülke bankalarının faiz kararları fiyatlar üzerinde belirleyici rol oynayacak. Silver Bullion Pte’nin kurucusu Gregor Gregersen altın ve gümüş fiyatları için bomba bir tahminde bulundu. Uzman isim altın fiyatlarının onsunun 2.000 doların üzerine çıkacağını öngörerek herkesi şaşırttı.

Altın fiyatları bir öyle bir böyle! Alan da satan bin pişman oldu! Öyle bir düştü ki…

Altın ve gümüş fiyatlarında olası hareketi artıracak tahmin! Duyan deliye dönecek! 2023 başında fiyatlar en az o rakamlara ulaşacak. Küresel piyasalarda son dönemde yaşanan değişimler dikkatleri üzerine çekti. Dünya genelindeki milyonlarca kişi bu konu hakkında bilgi almak üzere araştırmalara geçti. FED faiz kararı da bu konuda belirleyici rol oynayacak. Gregor Gregersen altın ve gümüş fiyatları için dikkat çekecek bir tahminde bulunarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARI İÇİN ŞOK TAHMİN

Silver Bullion Pte’nin kurucusu Gregor Gregersen altın ve gümüş fiyatları için şok bir tahminde bulunarak yıl sonunu işaret etti.

2023 YILININ BAŞINDA EN AZ…

Gregersen yeni yılda altının ons fiyatının 2.000 dolar olacağı öngörürken ons gümüş için 26 dolar seviyelerine dikkat çekti.

ENFLASYON ENDİŞESİ

Küresel piyasalarda yaşanan enflasyon endişesi FED’in faiz artırması altın ve gümüşün düşmesine neden olmuştu.

FED FAİZ KARARI BELİRLEYİCİ OLACAK

FED faiz kararı ve diğer ülke bankalarının faiz kararları fiyatlar üzerinde belirleyici rol oynayacak.

Altın fiyatları o sınırı geçti! Gram altın ve çeyrek altının 7 gün sonraki fiyatı açıklandı! İşte herkesi şoke eden altın fiyatları

Başa dön tuşu