Güncel

Altın fiyatları o sınırı geçti! Gram altın ve çeyrek altının 7 gün sonraki fiyatı açıklandı! İşte herkesi şoke eden altın fiyatları

Dünya çapında kabul gören değerli madenlerden bir tanesi olan altının pek çok kullanım amacı
vardır. Mücevher olarak da tercih edilmektedir. Ayrıca bir yatırım aracı olarak da uzun yıllar ülkemizde değer görmüştür. Arz talep dengesi ve ekonomik koşullar doğrultusunda bu madenin fiyatları devamlı olarak değişiklik göstermektedir. İnsanların işçiliğiyle farklı formlar alan altının hediye olarak kullanılması da yaygındır.

Altın ve gümüşten yükseliş bekleyenlere ters köşe! Beklentilerin çok çok altında kaldı! 2022 sonu en az…

Yatırım amaçlı alınıp satılanlar ise daha ziyade işçiliğin alt seviyelerde tutulduğu, gram ve külçe gibi seçeneklerdir. Alternatif araçlarla kıyaslandığın altın krizlerden minimum düzeyde etkilenir. Bu özelliği nedeniyle güvenli liman olarak görülmektedir. Ekonomik krizler para birimlerini direkt etkilerken altın daha çok global bir yönelim gösterir. Uzun vadede yarar getiren yatırımlardandır. Bu nedenle altında yaşanan gelişmeler ilgiyle takip ediliyor.

Altın Fiyatları Nasıl Olacak

Altındaki son durumlar pek çok kişi tarafından takip edilmekte olup yaşanan gelişmelerin bu madene nasıl yansıyacağı da merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan artış ilgi çekicidir. Buna göre ons değerleri yüzde 0,98 oranında bir artış gösterdi. Altın fiyatları da böylece 1000 TL’nin üstüne çıkmıştır. Elbette ki son zamanlarda altının ne kadar olacağı konusu merak edilen bir husus olarak karşımıza çıkmaktadır.

Piyasalardaki hareketliliğin en önemli nedeni olarak FED’in faiz puanının artırmasını göstermek mümkündür. Yaşanan son gelişmelerden etkilenen altının fiyatları bu noktada değişmektedir. Elinde altını olanlar gelişmeleri ilgiyle takip ediyor ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceklerine karar vermeye çalışıyor. Güncel fiyatlar ve gelecek tahminleri önem kazanıyor.

Altın Yükselişe Geçti!

Belli bir süre için düşüş yaşayan altının bundan sonra nasıl olacağı merak konusuydu. Gelişmelerin ardından altın tekrar yükselişe geçti ve konuyla ilgili ekonomistlerden değerlendirmeler art arda geldi. Piyasayı iyi okuyan isimler önemli tahminlerde bulundu. Yükselişini sert bir biçimde yaşayan altın bir ay içindeki en yüksek seviyesine çıktı. Kritik gelişmelerin ardından altında nasıl değişimlerin olacağı da önemli bir nokta.

İslam Memiş altın fiyatları için gemileri yaktı! O tarihte 2000 TL olacak! Gram ve çeyrek altın fiyatları yükselir mi, düşer mi?

Başa dön tuşu