Güncel

Altında tsunami etkisi! Altını olanlar, alacaklar hemen bunu yapın! Altında son dakika gelişmesi

Güvenli bir yatarım vasıtası olarak görülen altın özellikle bugünlerde oldukça revaçta. Düşüşünün ve yükselişinin büyük bir merakla araştırıldığı bu maden için son dakika haberleri de çeşitlilik arz ediyor. Bu bakımdan satın almak mı yoksa elden çıkarmak mı gerektiğine dair bazı öneriler kendini gösteriyor. Bu alanda en doğru tahminleriyle piyasayı okuyabilen isimlerden biri de İslam Memiş olup değerlendirmeleri dikkat çekmektedir.

Altında flaş gelişme! Altın bu tarihte yerle bir olacak! 4 gün sonra altının efendisi İslam Memiş tarih verdi! Hemen bakın!

Meşhur ekonomistin yaptığı son açıklamalara göre kripto para, gümüş ve altın gibi araçlarda bir patlama olması bekleniyor. Yaşanan gelişmeler ışığında yapılan bu yorumların daha çok kişisel görüş olduğu unutulmamalıdır. Amerika’da tarım dışı istihdamın beklenenin üstünde olmasıyla birlikte ünlü isim açıklama yapmış ve haklı çıkmıştı.

Altında Son Durum Ne?

Altın ons fiyatının 1800 dolar hedefinde olduğunu açıklayan isim, teknik bir satış gereksinimi olduğunu da ekledi. Ayrıca sanal birikmelerde de onsların yüksek olması önemli bir nokta. Tarım dışı istihdamın ardından bir düşüş yaşanmıştı. Bu da yirmi dokuz dolarlık bir düşüş anlamına geliyordu. Ciddi bir gerileme olarak değerlendirmek mümkündür. Altındaki yükselişin sürmesi için 1800 seviyesinin görülmesi gerekiyor.

Altındaki dalgalanma pek çok kişinin yatırımlarını nasıl değerlendirmeleri gerektiğiyle ilgili ikileme düşmesine neden oldu. Memiş, burada önemli olanın ülke ekonomisinin desteklenmesi olduğunu vurguladı. Var olan altını satmak bu hususta iyi bir yöntem. Satılmış olan altını yerine tekrar koyabilmek de hala mümkün görünüyor.

Altını Olanların İzleyeceği Yol

Yatırımını altından yana kullananlar için düşüşleri beklemek yerinde olacaktır. Burada hep birlikte kazanmak için yapılması gereken ülke ekonomisine destekleri göstermektir. Yaşanan yükseliş ve düşüşler kapsamında herkes bu alanda geleceğin ne olacağını görmeye çalışıyor. Hareketli bir grafiği olan altın için son zamanlarda hafif bir yükleme vardır. Pek çok kişide heyecan yaratan bir gelişmedir.

Altın yatırımcısının önümüzdeki yıl zorlu bir süreç bekliyor. Hem yurtiçi piyasalar hem de uluslararası piyasalara baktığımız zaman altın güvenilir bir liman olma özelliğini hala koruyor. Elbette ki bu durumun devam edip etmeyeceği de merak konusu!

2023 yılında altın fiyatları ne olacak tıkla öğren 

Başa dön tuşu