Güncel

Altın ve gümüşten yükseliş bekleyenlere ters köşe! Beklentilerin çok çok altında kaldı! 2022 sonu en az…

Küresel piyasalarda altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan düşüş ve euronun değer kaybetmesi şok etkisi yarattı. Yatırımcılar piyasalardaki verileri dakika dakika incelerken uzman isimlerden ve dev bankalardan tahminler gelmeye başladı. Son günlerde FED’in alacağı kararın piyasalara önemli etkisi olacağı tahmin ediliyor. Bu minvalde iki banka gümüş tahminini meraklıları için duyurdu.

Altın fiyatlarının tacını da tahtını da yıkacak gelişme! Ortalık adeta harp meydanına dönecek! İlk kez aksi yaşanıyor!

Altın ve gümüşten yükseliş bekleyenlere ters köşe! Beklentilerin çok çok altında kaldı! 2022 sonu en az o rakama ulaşacak. 2021 yılındaki hareketleri dikkat çeken altın ve gümüş fiyatları son dönemdeki düşüşüyle yatırımcısını üzdü. Bu değerli madenlere yatırım yapan milyonlarca kişi uzman isimlerin yaptığı açıklamalara odaklandı. Gelecek günlerde açıklanacak olan FED faiz kararının piyasalarda büyük etkisinin olacağı ortak görüşler arasında yer alıyor.

GÜMÜŞ’TE SERT DÜŞÜŞ

2021 yılında yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başaran gümüş fiyatları 2022 yılında beklenen kazançları sağlayamadı ve düştü.

FİYATLAR YİNE DÜŞECEK

Genel tabloya bakıldığında altın fiyatları da dolar karşısında değer kaybediyor. Bu bakış açısına göre, fiyatlar yine düşecek.

FED KARARI BEKLENİYOR

Amerikan Merkez Bankası yani bilinen adıyla FED’in alacağı karar bu doğrultuda belirleyici unsurlardan birisi olacak.

2022 SONU EN AZ…

FED faizi yükseltirse altın ve gümüşün 2022 sonuna değer kaybederek gireceği uzmanların görüşleri arasında öne çıktı.

Başa dön tuşu