Güncel

Altında flaş gelişme! Altın bu tarihte yerle bir olacak! 4 gün sonra altının efendisi İslam Memiş tarih verdi! Hemen bakın!

Günümüzde ekonomideki dalgalanmalar pek çok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Özellikle gündeme her zaman meşgul eden altın hakkında farklı görüşler havada uçuşmakta. Yatırım yapacaklar, önünü görmek için farklı fikirler almaya ve doğru analizler yapmaya çalıyor. Bu ekonomik koşullarda altının yönünün ne olacağı merak konusu. Yükselmeye devam edip etmeyeceği soruların ana unsuru olmaktadır.

Ve İslam Memiş ağzından baklayı çıkardı! Gram Altının Geleceği Maksimum Rakamı söyledi

Ekonomik şartlar üzerine değerlendirmelerde bulunan isimlerden bir tanesi de İslam Memiş olup tahminleri dikkat çekicidir. Ünlü ekonomist, son durumla alakalı bazı açıklamalar yaptı. Onun değerlendirmelerinin ışığında altın ve gümüşe karşı uyarıların olduğu görüldü. İstikrarlı tahminleriyle kendini gösteren isim altın ve dolarla alakalı açıklamalarıyla ön plana çıkıyordu.

Gümüş ve Altın İçin Uyarılar Yaptı

Piyasadaki gelişmeleri titizlikle inceleyen ekonomist, dünya şartları göz önüne alındığında altın ve gümüş için bir geri çekilme yaşandığını ortaya koydu. Öte yandan yüzbinlerce yatırımcının göz bebeği olan altındaki yükselişin ne anlam ifade ettiğini de açıkladı. Tarım harici istihdamın beklenenin üzerinde olması bazı değişikliklere sebep oldu. Bundan dolayı yirmi dokuz dolar civarında gerileme yaşandı. Bu son zamanlarda hem altın hem de gümüş yatırımcısının son derece dikkatli olması gerektiği anlamına gelmektedir.

Altın Hakkındaki Son Gelişmeler

Piyasaları iyi okuyan bir isim olan İslam Memiş yatırımcıların dikkate aldığı biridir. Dolayısıyla yaptığı uyarı ve tavsiyeler pek çok kişi tarafından değer görmektedir. Doğru ve istikrarlı tahminleri nedeniyle kendisine kahin de denilmektedir. Gram altında yaşanan gelişmeler ile ilgili yaptığı öneri satmaktır. Ekonomiye yeterli desteğin sağlanması için elinde altını olanların çıkarmasını söyledi. Satılan altının yerine koyulması hala mümkündür diye açıkladı.

Dolar kuru hakkında da değerlendirmeleriyle öne çıkan ekonomist, gram altın için daha düşük seviyelerde almak için fırsatların olacağını aktardı. Ağustos ayının altın için geçici bir düşüş olacağı görüşünde. Bu nedenle bekleyişin sürmesi gerektiği aktarıldı. Ülke ekonomisinin yaşanan dar boğazdan başarılı bir şekilde çıkması için doğru adımlar atılması gerektiğini bildirdi. DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Başa dön tuşu