Güncel

Altın fiyatlarında asıl kıyamet başlıyor! Çıktığı zirveden yere çakılacak! En dibi görür görmez felaket başlayacak!

Altın fiyatlarında son dönemde yaşanan hafif düşün büyük ve küçük kapsamdaki yatırımcıların ilgisini çekiyor. Fiyatların gideceği yön bu doğrultuda milyonların aklındaki tazeliğini koruyor. 1050 TL seviyelerinde yer alan gram altın şu saatlerde 1.002 TL bandında yerini aldı. Uzmanlar bu süreçte yatırımcılar için kritik uyarılardan bulunuyor. Ekonomist Mustafa Berk Erdal altın fiyatlarının düşeceği tarihi yatırımcılarla paylaştı.

Altını olanlar paraya para demeyecek! Her dediği çıkan Selçuk Geçer’den flaş tahmin! Altın bu senenin sonunda…

Altın fiyatlarında asıl kıyamet başlıyor. Çıktığı zirveden yere çakılacak. En dibi görür görmez felaket başlayacak. Altın fiyatları son günlerdeki düşüşlü performansıyla yatırımcısına büyük bir şok yaşatırken uzmanlardan peş peşe yeni uyarı açıklamaları geliyor. Bu doğrultuda da altın fiyatlarının düşeceği tarihe dikkat çekiliyor. Bunu duyan yatırımcılar fiyatların düşeceği tarihe büyük bir merakla odaklandı.

1000 TL SEVİYELERİNİ GÖRDÜ

1.030 TL seviyelerinde gezinen gram altın Ağustos ayının son haftalarına doğru 1000 TL ve altı seviyeleri gördü.

UZMANLARDAN PEŞ PEŞE UYARILAR

Hal böyle olunca uzmanlardan altın fiyatlarının geleceği ile ilgili önemli yorumlar geliyor ve bir tarihe dikkat çekti.

975-980 TL SEVİYELERİNİ GÖRECEK

Ekonomist Mustafa Berk Erdal fiyat tahmininde bulunarak ons altın için 1675-1680 dolar seviyelerini işaret ederken, gram altın için ise 975-980 TL’ye düşecek tahmininde bulundu.

DAHA DA DÜŞECEK

Erdal açıklamasına, “Beklenti üzerinde gelen tarım dışı istihdam verisi altındaki bu düşüş kanalını daha da perçinleyecektir.” şeklinde devam etti.

Altın ve gümüş fiyatlarında olası hareketi artıracak tahmin! Duyan deliye dönecek! 2023 başında fiyatlar en az…

Başa dön tuşu