Güncel

Altın fiyatları için tuzak uyarısı! Birikimdeki tüm paranız pul olabilir! Eğer bunu yapmazsanız…

Yüz binlerce kişinin tercih ettiği yatırım araçlarının başında altın geliyor. Dönem dönem düşüş ve yükseliş trendiyle milyonlarca kişinin ilgisini çekmeyi başaran bu yatırım aracı şu sıralar dengesiz bir seyir izliyor. Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarında bir tuzak olabileceği konusunda yatırımcıları uyardı. Özellikle Avrupa Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalar alev aldı.

Altın fiyatlarında asıl kıyamet başlıyor! Çıktığı zirveden yere çakılacak! En dibi görür görmez felaket başlayacak!

Altın fiyatları için tuzak uyarısı! Birikimdeki tüm paranız pul olabilir! Eğer bunu yapmazsanız… Avrupa Merkez Bankası dün faiz kararını açıkladı. Avrupa Merkez Bankası (ECB) son açıklamasında, 75 baz puanlık faiz artırımına gittiğini duyurdu. Yaşanan bu gelişmenin ardından piyasalarda özellikle euro döviz kurunda dikkat çeken değişimler yaşanmaya başlandı. Hal böyle olunca durumdan altın fiyatları da etkilendi. Uzmanlar gelişme sonrası peş peşe açıklamalarda bulundu.

ALTIN FİYATLARINDA TUZAK UYARISI

İslam Memiş yaptığı son açıklamasında “Euro, sterlin, altın, gümüşte de sert düşüşler oldu doların gücünden kaynaklı. Şu an elinde dolar var, ne yapmalısın.” ifadelerini kullandı.

“YIL SONUNDA KAT KAT FAZLA KAZANDIRIR”

Memiş açıklamasına, “Euro, sterlin, altın, gümüş almanın, dolarla parite üzerinden bence dolara kıyasla, yıl sonuna göre kat kat fazla kazandırma ihtimali çok yüksek.” şeklinde devam etti.

TASARRUF SAHİBİ SİZSİNİZ

Yatırımcıların kendi tasarruflarına dikkat etmesi gerektiğini de vurgulayan İslam Memiş dolardan bir süre uzak kalınması gerektiğine de vurgu yaptı.

Altını olanlar paraya para demeyecek! Her dediği çıkan Selçuk Geçer’den flaş tahmin! Altın bu senenin sonunda…

Başa dön tuşu