Güncel

Vatandaşın gözleri ışıldadı! Aylık 1.800 TL taksitle ucuz ballı kaymaklı konut projesi! 2+1, 3+1 daireler yarı fiyatına

Ev sahibi olmak isteyenlere özel farklı kampanyalar bir bir sıralanıyor! Bu kapsamda TOKİ yeni konut edindirme kampanyalarıyla da ön plana çıkıyor! İşte en son kampanyaya dair merak edilenler! Son dakika Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini başlatma kararı alan TOKİ kişilere ayrıcalıklı bir hizmet olanağı sunmayı başarıyor. TOKİ konutları tarafından sunulan hizmet imkanlarının her geçen gün genişletilmesi beklenen en önemli haberler arasında bulunuyor. TOKİ konut projeleri kapsamında kişilere sunulacak olan illerin detayları da gelmeye başladı.

TOKİ 250.000 bin konut alacaklar ilk müjde geldi! 2+1 3+1 konut alan herkese o ayrıcalık tanınacak!

2+1 başta olmak üzere 3+1 gibi evlerin fiyatları piyasada belli olmaya başladı. Kişiler 1800 TL taksit tutarıyla kolay bir şekilde kira öder gibi ev sahibi olabilme avantajına sahip olabilecekler. Aylık olanaklar dahilinde başta İstanbul- Ankara- Bursa gibi büyükşehirler olmak üzere birçok şehirde piyango başladı!

Piyango Niteliği Taşıyor!

Piyango niteliği taşıyan haberin detayları gelmeye başladı! Dar gelirli ailelere sunulacak olan geniş imkan hizmetlerinin gelecek günlerde artırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Gelişmiş standartlarda sunulacak olan imkanların her geçen gün artırılarak 81 ile yayılması bekleniyor. 81 ile yayılacak olan destek ödemeleriyle beraber kişiler avantajlı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler.

Birçok İli Kapsıyor!

Edirne- Tekirdağ- Kocaeli- Sakarya- Yozgat- Tokat- Sinop gibi yerlerde kişilerin ev sahibi olmak için 1800 TL taksit ödemesi bekleniyor. 1800 TL taksit ödemesiyle kişiler (haberkolik.net) avantajlı bir hizmet olanağından faydalanması her açıdan beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Ucuza ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren gelişmeler her geçen gün daha fazla geniş konsept olanaklarıyla kişilere sunuluyor.

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olma unvanına sahip olan TOKİ projeleri günümüzde oldukça fazla yaygınlık göstermiş durumdadır.

Dar gelirli ailelere ve asgari ücret seviyesi bandında çalışacak olan kişileri ilgilendiren bu haberin eylül ayı sonlarına doğru Başkan Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor. Başkan Erdoğan’ın yakın bir zaman dilimi içinde açıklamalarda bulunarak ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanması beklenen en önemli detaylar arasında bulunuyor. Böylelikle kişiler en iyi hizmetlerden faydalanırlar.

TOKİ 85 milyonu alakadar eden son dakika bilgisini paylaştı! Konut sahibi olanlar borçları bitene kadar…

Başa dön tuşu