Güncel

TOKİ 250.000 bin konut alacaklar ilk müjde geldi! 2+1 3+1 konut alan herkese o ayrıcalık tanınacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı. Türkiye genelinde 250 bin konut ve 100 bin arsa satışa sunuluyor. Herkesin konutlarla ilgili merak ettiği bir soru vardı ve o sorunun yanıtını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum katıldığı canlı yayında verdi. Kurum açıklamasında, “Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar.” dedi.

TOKİ 85 milyonu alakadar eden son dakika bilgisini paylaştı! Konut sahibi olanlar borçları bitene kadar…

TOKİ 250.000 bin konut alacaklar ilk müjde geldi! 2+1 3+1 konut alanlar herkese o ayrıcalık tanınacak. Milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek olan TOKİ yeni konut hazırlıkları başladı ve 81 ilde inşaatlar yeni yıldan sonra yapılacak. 2 yıl içerisinde teslim edilmesi beklenen dairelerin kiraya verilip verilmeyeceği merak ediliyordu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum merak edilen soruya cevap verdi.

1 MİLYONDAN FAZLA KİŞİ BAŞVURDU

24 saatlik başvuru süresine bakıldığında 1 milyondan fazla kişinin yeni konut projesine başvurulduğu görülüyor.

DAİRELER KİRAYA VERİLEBİLECEK Mİ?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklamasında, “Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar.” ifadelerini kullandı.

81 İLDE GERİ SAYIM BAŞLADI

31 Ekim’de sona erecek başvurulara dair bilgiler merak edilirken konut sayıları da TOKİ tarafından kapsamlı bir şekilde paylaşıldı.

250 BİN KONUT VE 100 BİN ARSA…

Proje kapsamında Türkiye genelinde 250 bin konut inşa edilecek ve 100 bin arsa ev yapımı için satışa sunulacak.

Arsayı al üstüne evini yap! TOKİ’den 100.000 inşaata arsa hazır! Cüzzi bir bedelle hemen başvuru yapabilirsiniz!

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Başa dön tuşu