Güncel

Arsayı al üstüne evini yap! TOKİ’den 100.000 inşaata arsa hazır! Cüzzi bir bedelle hemen başvuru yapabilirsiniz!

TOKİ 250 bin konut başvurusunun yanında kendi evini yapmak isteyenler için 100 bin arsa satışını da duyurdu. Milyonlarca kişi arsa satışı başvuru işlemi ile ilgili bilgileri araştırıyor. TOKİ’nin satışa sunacağı arsalarla ilgili bilgiler netleşiyor. Arsalar için başvuru bedeli 500 TL olarak duyuruldu. Kura çekilişi neticesinde arsa almaya hak kazanan hak sahipleri bu alanlara kendi evini kolay bir şekilde inşa etme hakkına sahip olacak.

13 Eylül Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! TOKİ talep.toki.gov.tr’de ucuz 2+1 3+1 konut kampanyasına başladı! Direkt anahtar teslim…

Arsayı al üstüne evini yap! TOKİ’den 100.000 inşaata arsa hazır! Cüzzi bir bedelle hemen başvuru yapabilirsiniz. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak duyurulan (haberkolik.net) projeyle ilgili detaylar açıklandı. TOKİ 81 ilde 250 bin daire inşa edecek. Öte yandan yine milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir kampanya daha başlayacak. 100 bin arsa aracılığıyla kura neticesinde hak sahibi olanlar bu arsalara kendi evini inşa edebilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

  • 18 yaşında olmak,
  • Hane içerisindeki bireylerin üzerine ev ya da arsa tapusu olmaması,
  • Projenin bulunduğu il içerisinde en az 1 yıl ikamet ediyor olmak,
  • TOKİ aracılığıyla daha önce konut almamış olmak.

HANE İÇİN GELİR EN AZ 14 BİN TL OLMALI

TOKİ tarafından yapılan konut ya da arsalara başvuru yapabilmek için hane geliriniz 14 bin TL olması gerekiyor. İstanbul için bu rakam 16 bin TL’ye çıkıyor.

YEREL VE YATAY MİMARİ TERCİH EDİLECEK

Çok yakında çalışmaları başlayacak projelerde 81 ilimizde yatay ve yerel mimarı anlayışı göz önünde bulundurularak inşa edilecek.

İŞ YERLERİ İÇİN BAŞVURU ÜCRETİ 2 BİN LİRA

Konutlar dışında iş yerleri için başvuru miktarları 2 bin lira olacak. 10 bin iş yeri kapsamında değerlendirmeler yapılacak.

TOKİ son dakika duyurdu! Yepyeni 250.000 bin daire ve 100.000 arsa geliyor! İlk evini alacak herkese muhteşem şartlar…

TOKİ ARSA BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Başa dön tuşu