Güncel

TOKİ’den 350 bin TL’ye 3+1 sıfır daireler! Bu fırsat senede 1 gelir! Ayda 1.600 TL’ye kira yerine kendi evinizi ödeyin!

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük konut projesi olarak ön plana çıkan TOKİ projelerinin detayları gelmeye başladı. Dar gelirli ailelere ev alma fırsatı sunan TOKİ projelerinin ayrıcalıklı hizmetler olanağından yararlanma fırsatlarına sahip olabilecekler. Avantajlı bir hizmet deneyimi kapsamında sınırsız bir hizmet döngüsünden yararlanmak istiyorsanız 1 defa denk gelecek fırsat kişilere sunuluyor.

2, 3 odalı sıfır TOKİ dairelerine 240 ay vade 35.000 TL peşinatla sahip olun! 1.300 TL ev taksiti ödeyin! Başvuru e-devlet’ten başladı

Ayda 1.600 TL kira şartıyla kişiler kira öder gibi ev ödeme olanaklarına sahip olabilecekler. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan destek imkanlarının fırsatlarla dolu şekilde kişilere sunulması bekleniyor. TOKİ son zamanlarda konut edindirmek (haberkolik.net) konusunda geniş kapsamlı bir faaliyetin merkezinde yer alıyor. Bu durumun doğal sonucu olarak TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmak isteyenlerin sayısında da ciddi oranda bir artış gözleniyor.

2+1 ve 3+1 Evler!

2+1 başta olmak üzere 3+1 temiz dairelerle kişiler muhteşem konutlara erişim sağlama fırsatlarına erişebilecekler. Fırsatların gelecek günlerde Başkan Erdoğan tarafından tam detaylı olarak açıklanması bekleniyor. Başkan Erdoğan’ın açıklamalarının ardından fırsatlarla dolu bir şekilde imkanların genişletilmesi beklenen bir gerçektir. Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatlarına erişim sahibi olmak günümüzde oldukça fazladır. TOKİ konutları kapsamında kişilere sunulacak olan destek imkanlarının her geçen gün genişletilmesi ve büyütülmesi önemli bir gelişme olarak biliniyor.

Ayda 1600 TL

Ayda 1600 TL kira öder gibi ev sahibi olmak günümüzde oldukça kolay ve hızlıdır. Sınırsız hizmet standartları dahilinde kişilere özel olanaklarda sunulacak olan ayda 1600 TL kira öder gibi ev sahibi olmak günümüzde oldukça kolaydır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Yetişene anahtar yağacak! TOKİ 81 ilde şahane kampanyaları başladı! 2+1 3+1 için son fırsat…

Kişilere sınırsız bir hizmet avantajı dahilinde sunulacak olan fırsatların avantajlarla dolu olarak sunulması bekleniyor. Destek ödemeleri olanaklarının sınırsız olanaklarda kişilere sunulması her açıdan sizlere en iyiyi sizlere sunar. TOKİ 350 bin TL tutarında 2+1 ve 3+1 şeklinde en iyi evleri sizlere 1600 TL kira bedeliyle sunmayı başarıyor. Ayda 1600 TL’ye konut sahibi olmak oldukça kolaydır.

TOKİ’DEN EV ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Başa dön tuşu