Güncel

Kia’nın bu çılgın kampanyası olacak iş değil! Bu fiyata başka SUV otomobil yok

KİA son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalarla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Çılgın kampanyalara imza atan KİA’nın son yapmış olduğu paylaşım inanılacak gibi değil. İkinci el araç piyasasında son günlerde hareketli zamanlar yaşanıyor. Yaşanan bu hareketli günlerde KİA piyasaya birçok indirimli araç sürüyor.
Fiyatlar Alıcıları Heveslendiriyor!

Vatandaş indirim beklerken otomobil fiyatlarına dev zam geliyor! Şimdi almayan bin pişman olur

1.2 L 84 PS Manuel Benzin Cool araç fiyatlarının güncel piyasa değeri 480.000 TL fiyat bandından satışa çıkmış durumda bulunuyor. Bu marka araçlara günümüzde oldukça fazla ilgi gösteriyor. Böylelikle kişiler uygun fiyatlara araç sahibi olma ayrıcalığına sahip oluyor. 1.0 L 100 PS Manuel Benzin Cool araçların satışı fiyatı ise 495.000 TL olarak piyasada bulunuyor. Piyasalarda yaşanan ani fiyat artışlarından en az etkilenen araba markaları arasında KİA bulunuyor.

İndirim Çılgınlığı Başladı!

Diğer büyük otomobil devi şirketler fiyatlarda artışlara giderken KİA marka araçların fiyatlarında ise düşüşler meydana geldi. KİA marka araçlar günümüzde piyasada (haberkolik.net) 400.000 TL ile 500.000 TL fiyat bandında aktif olarak satışa sunuluyor. Son günlerin en çok tercih edilen KİA marka araç modelleri arasında 1.4 L 100 PS Otomatik Benzin Cool aracı bulunuyor.

Bu aracın güncel piyasada değeri günümüzde 500.000 TL fiyat bandında ye alıyor. Aracın muhteşem konfor yapısı, güçlü motor gücü gibi özellikleri aracı ön plana çıkarıyor. Bunun yanında aracın 500.000 TL gibi günümüz piyasasında uygun fiyatlara satışa çıkması kişileri buraya yönlendiren en önemli detay unsurları arasında bulunuyor.

İkinci El Araçlarda da Bu İndirimleri Yaşayabilirsiniz!

İkinci el araç piyasasında yaşanan hareketli günlerden az etkilenen araçlar şüphesiz ki KİA marka araçlardır. Bu araçlar piyasadaki dalgalanmalara meydan okuyarak indirim yapmaya karar verdi. Günümüzde KİA marka araçlar piyasada oldukça fazla rağbet görüyor.

Araçların güçlü konfor yapısı, gelişmiş teknolojik fonksiyonları araçların ilgi görmesinde ve dikkat çekmesinde en önemli avantajlar arasında bulunuyor. KİA markasının satışa sunduğu araçların yanında ikinci el araçlarda da çok büyük indirimlerin yapıldığı görülüyor. Bu markanın tüm modelleri kullanıcıları tarafından tam not alıyor.

Vatandaşlar bayilere akın etti! 75 bin TL indirimli olarak otomobil almak mümkün!

Başa dön tuşu