Güncel

İŞKUR 150 bin personel alacak! 18- 62 yaş arası herkes alınacak! 5.500 TL başlangıç maaşı! İlkokul, lise dengi…

İşsizlerin uğrak noktası olan İşkur bu ayda binlerce kişiye iş imkânı sağlıyor. Şu an deneyimli ve deneyimsiz 120.000’den fazla pozisyonda personel aranıyor. 2022 ‘nin ilk aylarından itibaren yarım milyondan fazla iş ilanını yayınlayan İşkur birçok kişinin bir iş sahibi olmasını sağladı. Genelde deneyimsiz personel arayan işlerde maaşlar asgari ücret düzeyinde olurken deneyim isteyen işlerde ise maaşlar 10.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

İŞKUR üzerinden 119.937 ilanla aktif alımlar başladı! İşsizliğe son… 81 ilde herkes istediği işi buluyor!

Kolayca kayıt olabileceğiniz İşkur sitesini eğer iş bulma konusunda sorun yaşıyorsanız takip etmenizi öneririz. Ayrıca ilanlarda kurumların telefon numaraları ve mail adresleri de bulunmaktadır. İsterseniz direk olarak kurumlarla iletişim kurma imkanınızda bulunmaktadır. Bu aşamada son zamanlarda karşımıza farklı iş olanakları çıktığından bu fırsatları kaçırmamanız önerilmektedir.

Bu Fırsatı Kaçırmayın

Sitesinde binlerce iş ilanı barındıran İşkur her ay açık iş ilanı daha da artırıyor. Sadece özel sektörden değil kamudan ilanlarda barındıran sitenin arama kaydetme özelliği de oldukça avantaj sağlıyor. Hangi mesleklerde ilanlarla ilgileniyorsanız bunları kaydedip siteye girdikten sonra tek tuşla arama yapmanızda mümkündür.

Üstelik her kişiye bir temsilci atanmaktadır. Yani anlamadığınız ya da zorlandığınız konularda rahatlıkla size yardımcı olacak birini bulmanız mümkündür. Eğer işsizseniz İşkur sitesine bir uğramanızı tavsiye ederiz. Site pek çok mesleğe dair ilan bulunmaktadır. Son aylarda imalat ve hizmet sektöründen yüzlerce ilan yayınlandı.

Satış Danışmanlığı Revaçta

2022 yılına girdiğimizden beri sitede satış danışmanı pozisyonu adeta patlama yaptı. Bu pozisyonda deneyimli çalışanlar arayan firmalar personel ihtiyaçlarını İşkur sayesinde giderdiler. Yine sanayi sektörü de ihtiyacı olan elemanları İşkur sitesi üzerinden buldu. İmalat yapması için ve tekstil sektöründe çalışması için binlerce personel alındı desek abartmış olmayız.

Bunun yanında yaz aylarında turizm ve otelcilik firmaları da İşkur sitesinde yüzlerce ilan açtılar. Temiz görevlisinden, resepsiyonist pozisyonlarına birçok kişi iş sahibi olabildi. Önümüzde ki sene ise hangi mesleklerin popüler olacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı.

16-30 Eylül 2022 İŞKUR ilanları: En az ilkokul mezunu 6.250 TL maaşla şoför, bekçi, garson, hastane personel alım şartları

Başa dön tuşu