Güncel

16-30 Eylül 2022 İŞKUR ilanları: En az ilkokul mezunu 6.250 TL maaşla şoför, bekçi, garson, hastane personel alım şartları

Son dakika haberleri gelişmeye başladı! İŞKUR ilanları kapsamında binlerce, on binlerce kişiye özel istihdam olanağı sunuluyor. Şoför, bekçi, garson, hastane personeli kapsamında kişiler avantajlı bir hizmet olanağı kapsamında istihdam sahibi olma fırsatlarına sahip olabilecekler. Şoför, bekçi, garson olmak isteyenlere özel olarak sunulacak olan hizmetlerin ayrıcalıklı olanaklar dahilinde sunulması planlanıyor.

İstanbul ve Ankara için bekçi alımı müjdesi! İŞKUR’dan ilkokul mezunu çarşı ve mahalle bekçisi alımı! 8000 TL maaş + yemek…

Kişilerden istenilen en önemli gelişmelerin başında ilkokul mezunu olmak geliyor. İlkokul mezunu olarak kişiler bu iş sahalarına başvuru yapabilirler. Kişilere özel olarak sunulacak olan imkanların geniş standartlarda sunulması bekleniyor. Böylelikle avantajlı hizmet standartları kapsamında ayrıcalıklarla kişilere sunulması bekleniyor. Böylece tam da beklendiğiniz özellikler sahip bir şekilde iş bulabilirsiniz. Burada istidam konusunda kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip ediyor olmak her zaman önerilmektedir.

İstihdam Alanı Artıyor!

İstihdam alanı kapsamında kişiler en iyi hizmet olanakları dahilinde fırsatlarla dolu olarak sunulması bekleniyor. Böylelikle şoför, bekçi, garson alımlarının her geçen gün artırılması bekleniyor. Hastane personeli olmak isteyenlerde bu iş istihdam olanaklarından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler. İmkanlar dahilinde genişletilecek olan destek ödemeleriyle beraber kişiler 5500 + SGK+ Prim + Yemek olanaklarından faydalanarak istihdam faaliyetlerinden yararlanabilecekler.

İŞKUR Başvuruları Başladı!

İŞKUR son günler yapmış olduğu dev projelerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Kişiler öylelikle avantajlı bir hizmet olanağından faydalanarak iş sahibi olabilecekler. 5500 TL asgari ücret olanaklarından kişiler yararlanarak fonksiyonel temelli bir hizmet olanağından yararlanması bekleniyor. Kişilere özel olarak sunulacak olan imkanların geniş standartlar dahilinde sunulması en çok konuşulan gelişmelerden biri konumundadır.

Eylül ayıyla beraber 2022 yılında İŞKUR iş istihdam sahası kapsamında kişiler İŞKUR şubeleri üzerinden ve İŞKUR online olarak başvuru işlemlerini tamamlama fırsatlarına sahip olabilecekler. Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulması beklenen iş fırsatlarının her geçen gün daha fazla artırılması bekleniyor. 10.000 kişiye yeni iş istihdam alanı kapsamında ayrıcalıklı bir hizmet olanağından kişilerin faydalanması beklenen en önemli gelişmelerden biri konumunda yer alıyor.

Başvurana en az 6000 TL maaş! İŞKUR 100.000 acil işçi alımı yapacak: İlkokul mezunu beden işçisi, temizlikçi, garson, satış elemanı…

 

Başa dön tuşu