Güncel

Böyle kampanya akılları alır! Nissan Micra 35 bin TL indirimle satışta! Almak isteyenler sıraya girdi

Son günlerde ikinci el araç piyasasında hareketlilik kazanmış durumdadır. Piyasalarda yaşanan hareketlilikten etkilenen en popüler araçlardan birisi de Nissan marka Micra araçlar olarak ön plana çıkıyor. Bu araçlar piyasadaki koşullardan en çok etkilenen ve büyük müjde çatısı altında indirime giren araçlar olarak biliniyor. Nissan Micra araçların günümüz piyasasındaki değeri 35.000 TL indirimle satışa sunuldu.

YARIN BAŞLIYOR! Otomobil sahiplerini sevinçten çıldırtacak gelişme! Cepleri rahatlatacak asıl indirim geldi!

Kaliteli bir sürüş yeteneğini ve avantajını sizlere vadeden bu araç her açıdan sizlere en iyiyi sunmayı başarıyor. Bu indirim fırsatını kaçırmak istemeyenler ise Nissan bayilerini ziyaret etmeye başladı. Böylece indirimli araç almak için bir adım atmış olan alıcılar yeni indirimli fiyatları beğenecek gibi görünüyor.

Piyasa Hareketlilik Kazanıyor!

Araca indirim yapılmasıyla beraber günümüzde birçok kişi aracı satın alarak ayrıcalıklı bir hizmetten yararlanma avantajına kavuştu. Araç fonksiyonel özellikleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Aracın kalitesi profesyonel fonksiyonel özelliklerinden meydana geliyor.

35 bin TL indirimle satışa sunulan araca olan ilgi her geçen gün daha fazla artıyor. Kişilere sunulan bu hizmetler her açıdan kişilerin araç sahibi olmalarına olanaklar tanıyor. Araç sahibi olmak isteyenlere sunulan bu imkanlar sayesinde kişiler en iyi sürüş yeteneğine sahip araçlarla kaliteli bir konfor yapısından faydalanma ayrıcalığını yaşıyor.

%30 Yeni İndirim Geliyor!

İkinci el araç piyasasında yaşanan gelişmelerde en büyük rolü hiç şüphesiz ki araçlar satışlarında değişiklik gösteren kanunlar oynuyor. Kanun değişiklikleriyle beraber artık galeriler 6 bin km bazında olmayan araçları satışa çıkaramayacaklar.

Bu otomobilden daha ucuzunu görmediniz! Türkiye’ye geliyor! Fiyatı ballı kaymaklı herkes alacak!

Bu yeni düzenlemelerle beraber araç fiyatlarında ciddi oranda düşüşler yaşanıyor. Aynı zamanda yakın bir zamanda gündeme gelmesi beklenen ve resmi gazetede yayınlaması beklenen ÖTV indirimiyle fiyatların %30 oranında düşmesi bekleniyor.

Fiyat düşüşlerinin gelecek günlerde de devam etmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Fiyat düşüşlerinin oluşumunda aynı zamanda vergilerde yaşanan bazı pozitif düzenlemelerde etkili olan en önemli unsurlar arasında bulunuyor. Bu düzenlemelerle beraber Nissan marka Micra araçlarda 35.000 TL tutarında bir indirim uygulaması yapılmıştır. Böylelikle kişiler bu araçları uygun fiyatlara alabilme avantajına sahip olmuştur.

Devlet kıyak yaptı! Elinde olan kullanılmayan otomobiller 40, 50 ve 60 TL’ye satılıyor! İşte 2.el arabalar

Kia’nın bu çılgın kampanyası olacak iş değil! Bu fiyata başka SUV otomobil yok

 

Başa dön tuşu