Güncel

Dar gelirlilerin TOKİ’si Hyundai 120.000 TL’ye araba satıyor! Daha önce yapılmayan yapıldı

Ülkemizde artan otomobil fiyatları sonrasında araba almak adeta hayal olmuş durumda. Son dönemde araba satışları belirgin şekilde düştü. Bunda fiyatlar yüksek ÖTV oranlarıyla dolar kurunun da etkisi var. Dünyanın önde gelen Güney Kore’li otomobil üreticisi olan Hyundai, Türkiye pazarına herkesin alabileceği ucuz bir otomobil getiriyor.

Kia’nın bu çılgın kampanyası olacak iş değil! Bu fiyata başka SUV otomobil yok

Hyundai marka olarak bu süreç içerisinde oldukça güçlü bir kampanya ile karşımıza geliyor. Türkiye’de her dönem için sıklıkla ön planda yer alan Hyundai kampanya çeşitleri ile günümüzde daha çok ön planda yer alır. Hyundai marka olarak Casper Van ticari otomobillerini 120 bin TL fiyatı ile satışa verdi.

Hyundai Casper Van Fiyatıyla Bomba

Şimdilerde baktığımız zaman oldukça fazla detay ortaya çıkıyor. Ucuz ve kaliteli ticari otomobil kullanmak isteyenlerin adresi baktığımız zaman Hyundai Casper Van oluyor. 120 bin TL fiyat vererek Hyundai; hem ucuz hem de kaliteli otomobil satışını sunmaktadır.

Son senelerde ucuz otomobil fiyat listelerinde sayılar süratli bir şekilde yükselmektedir. Hyundai satışlarını her kitlede çoğalmak bağlamında kuvvetli bir fiyat performans kampanyası Casper Van ile sunuyor. Hyundai son günlerde ideal fiyatlı otomobil modelleriyle de ön plana çıkıyor! Hyundai Casper Van tam da bu noktada ayrıcalıklı fırsatlarla satışa sunuluyor!

Hyundai Casper Van Özellikleri Ortaya Çıktı 

Sıklıkla tercih edilen Hyundai Casper Van otomobilin en esas özelliği tasarımı oluyor. Mini şeklinde olması genel olarak estetik yönden beğenilmektedir. Ticari kitle amacıyla otomobilin tasarımları daha ideal yapıdadır.

Vatandaş indirim beklerken otomobil fiyatlarına dev zam geliyor! Şimdi almayan bin pişman olur

Başa dön tuşu