Güncel

O tarihte otomobil fiyatları tam 250 bin TL birden düşecek; Bu detay bildiklerinizden çok farklı ama ÖTV değil!

Otomobil fiyatları son günlerde gündemden düşmeyen en önemli gelişmeler arasında bulunuyor. İkinci el fiyatlarının yanında indirimli sıfır araç fiyatları çok sayıda alıcı tarafından incelenmeye başlandı. Bu sırada otomobil satışlarında çok büyük indirimler yapılacağı haberleri de yayılmaya devam ediyor. Otomobil fiyatlarının 250 bin TL birden düşeceği konuşan konular arasında bulunuyor. Otomobil fiyatlarında ÖTV indirimi yapılması beklenen gelişmeler arasında günümüzde bulunuyor. Yapılacak olan ÖTV indirimine ek olarak kilometre sınırlaması da gelmesi bekleniyor. Böylelikle oto galeriler 6000 kilometre dolmadan araç satamayacaklar. Bu yeni gelişmelerin araç piyasalarını etkilemesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

Uzmanı açıkladı sıfır otomobillere ÖTV indirimi geldi mi? ÖTV indirimi sonrası fiyatlar açıklandı! 50.000 TL…

2.El Araçlar Düşüyor!

Araç piyasasında yaşanan gelişmeler 2.el araç sahibi olmak isteyen kişileri de ilgilendiren gelişmeler arasında bulunuyor. İkinci el araç piyasasında  yaşanan hareketli gelişmelerin ardından bazı araçların fiyatları %75 oranında artış göstermiştir. Bakanlık tarafından yapılan yeni açıklamalarda araç piyasalarının düzene gireceğini belirtti. Piyasaların yıl sonuna normale dönmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Araç piyasasında konuşan indirim fiyatları 250 bin TL olarak ön plana çıkıyor. 250 bin TL indirim yapılarak araçların fiyatlarının normal seviyelere çekilmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor

250.00 İndirim Geliyor!

Araç piyasalarında yaşanan dalgalanmalarda rol oynayan en önemli detaylardan birisi de döviz kurunda yaşanan olumsuz gelişmeler arasında bulunuyor. Döviz kurunda yaşanan yükseliş araç piyasalarına zam yapılmasında etkili oldu. Böylelikle ikinci el araç piyasasında dalgalı günler yaşandı. Bakanlık bu duruma el atarak araç piyasasında yeni kanunlar hazırladı. Yapılan yeni kanunlarla beraber araç piyasasında düşüşler gözlemleniyor. Özellikle ÖTV indiriminin araçlarda kaldırılmasıyla beraber yaklaşık olarak 250.000 TL tutarında ek indirimlerle düşüşlerin yaşanması bekleniyor.

İndirimlerin ardından kişiler kolaylıkla araç sahibi olabilme ayrıcalığına sahip olabilecekler. Araç sahibi olmayı düşünen kişileri yakından ilgilendiren bu haberler her geçen gün daha fazla gündeme geliyor. Bununla birlikte fiyatlarda yıl sonuna kadar %32,5 oranında bir düşüş daha yaşanması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Böylelikle kişiler uygun fiyatlara araç sahibi olabilme deneyimine erişebilecekler.

 

Başa dön tuşu