Güncel

Bayiler doldu taştı! 125 bin TL’lik bu araç Türkiye’de KDV ve ÖTV dahil! Acele edin

Otomobil almanın son zamanlarda oldukça zorlaştığı ülkemizde, vatandaşlar farklı çözüm yolları aramaya başladı. Bu kapsamda s ıfır otomobil alacak olanlar ve otomobil almayı fikir edinenler bu haber tam da size göre. Haberkolik.net size alabileceğiniz bir otomobil sunuyor. İşte detaylar…

Kia’nın bu çılgın kampanyası olacak iş değil! Bu fiyata başka SUV otomobil yok

Hızla artan otomobil fiyatları yüzünden araba satın alabilmek aslında oldukça zor bir duruma geldi. Sıfır otomobil fiyatları artık 400 bin TL’den başlıyor. Bu fiyat altında araç yok. Haberimiz makul fiyatlı otomobil alanlara adeta şifa olacak.

Günlük olarak işlerim görülsün derseniz ve fazla beklentiniz yoksa RKS M5 modeli sizin için oldukça ideal.
RKS M5, son dönemde olabildiğince tanınmış olan mini elektrikli otomobiller kategorisinde yer alıyor. Bu otomobilin taşıma kapasitesi 3 kişi olarak gözüküyor.

RKS M5 modelinde 2500W’lık bir motor var. Bulunan motor 6 adet 72V / 78Ah akü ile desteklenmiş halde.
M5, yol ve hava koşullarına bağlı olarak 90 km’lik bir menzil sunuyor. Tabi ki elektrikli otomobillerde menzil öğesinin fazlasıyla parametre olduğunu unutmamak gerekiyor.

400 kilogramlık bir ağırlığa sahip olan bu arabayı oldukça kolay şeklide evden bile 6 ile 8 saatte şarj edebilirsiniz. Şu anda ülkemizde satışta olan RKS M5 modelinin fiyatı ise 110.00 TL ve 125.000 TL arasında farklılık göstermekte. Otomobilin maksimum sürati ise 25 ile 45 kilometre arasında değişiyor. Elbette bu sürat yokuşlarda çok daha aşağılara düşebilir.

Vatandaşlar bayilere akın etti! 75 bin TL indirimli olarak otomobil almak mümkün!

Başa dön tuşu