Güncel

Altın derken şimdi de gümüş yerle yeksan… Herkes ondan şov bekliyordu! Meğer beklenenin tam aksine…

Ons altın fiyatlarının sene sonu 2.000 doları göreceği küresel piyasaları değerlendiren pek çok uzmanın ortak kanaatiydi. Ancak fiyatlar bırakın yükselmeyi düşüşe geçti. Gümüş fiyatlarından da çok büyük bir atak bekleniyordu. Piyasalar uzmanların yanıldığını gösterdi ve fiyatlarda yaşanan düşüş soğuk duş etkisi yarattı. Böylece şimdi fiyatların yeni tahmin odağı ons altın için 1.850 dolar ve ons gümüş için ise 20 dolar oldu.

Altın alanlar, satanlar dört köşe olacak! Gram altın 2000 TL! ‘Bu tarihe kadar bekleyin’

Altın derken şimdi de gümüş yerle yeksan… Herkes ondan şov bekliyordu! Meğer beklenenin tam aksine düşüşler yaşandı. Ons altın ve gümüş fiyatları piyasalardaki gelişmeleri merak edenlerin sıklıkla takip ettiği grafikler arasında yer alıyor. Küçük ve büyük miktarda yatırımı olan herkes gün içerisinde fiyatları takip ediyor. Bu doğrultuda fiyatlarda yaşanan düşüş ve yükseliş kafa karıştırmaya devam ediyor. Uzmanlar bu gelişme sonrasında tahminlerini yeniledi.

ONS GÜMÜŞ VE ALTINDA ŞOK HAREKETLİLİK

Ons altın ve gümüş fiyatlarında şaşırtan gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Milyonlarca kişi bu gelişmelere dikkat kesildi.

FİYATLAR STABİL

Gümüş fiyatlarından da çok büyük bir atak beklenmesine rağmen şu sıralar ons gümüş 19,40 dolar seviyelerinde geziniyor.

Uzmanlar 25 dolar tahmini yapmıştı ancak hepsi tek tek yanıldı.

ONS ALTIN 2.000 DOLAR OLUR MU?

Ons altın için gelen en bomba tahminlerden birisi de 2.000 dolar olacağı yönündeydi. Ancak şu sıralar ons altın 1.730 dolar seviyelerinde seyrediyor.

2022 YIL SONU TAHMİNİ BELLİ OLDU

Böylece şimdi fiyatların yeni tahmin odağı ons altın için 1.850 dolar ve ons gümüş için ise 20 dolar oldu.

Altın fiyatları için tuzak uyarısı! Birikimdeki tüm paranız pul olabilir! Eğer bunu yapmazsanız…

Başa dön tuşu