Güncel

Vatandaş düğün bayram etti! 97 bin TL altına alınabilecek en iyi arabalar… BMW bile var

Son dakika haberleri kapsamında kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına erişebiliyorlar. 97 bin TL fiyat bandının altında satışa çıkarılan araçların listesi açıkladı. Kişiler böylelikle en iyi standartlar uygun fiyatlara araç sahibi olmanın fırsatlarına sahip oluyorlar. Araç sahibi olmak isteyen kişileri yakından ilgilendiren gelişmelerde böylelikle kişiler en iyiden faydalanıyorlar. 97 bin TL altına alınabilecek en iyi arabaların listesi şu şekilde sıralanabilir;

TOKİ müjdesi sonrası sıfır arabada ÖTV indirimi gündemde! Eğer gerçekleşirse fiyatlar 2 kat aşağı çekilecek!

Tofaş- Şahin Serisi

Tofaş şahin araç serisi 97 bin TL altına alabileceğiniz araç serileri arasında bulunuyor. Araçların uygun fiyatlara piyasaya sürülmesi kişileri ilgilendiren en önemli gelişmeler arasında bulunuyor. Kişiler bu araçları satın alarak avantajlı bir hizmet olanağına sahip oluyorlar.

Tofaş- Şahin serisinin araçları 60 bin TL ile 70 bin TL bandından satışa çıkarılıyor. Bunun yanında aynı zamanda araçlar 40 bin TL bandına kadar bazı koşullara bağlı olarak düşebiliyor. Bilindiği üzere uzunca süreden bu yana Tofaş ile Şahin serisinin ülkemizde bütçe dostu araç sınıfları arasında yer aldıkları biliniyor. Bu durumun doğal sonucu olarak uygun bütçeli araç modelleri gündeme geldiği zaman akla gelen seçenekler arasında bu serilerin ilk seçenekler olduklarını da biliyoruz.

Tipo

Tipo bir zamanların en çok kullanılan ve popüler araçları arasında bulunuyordu. Araçlar son günlerde birçok açıdan ayrıcalıklı bir hizmet olanağı dahilinde kişilere en iyiyi sunmayı başarıyor. Tipo marka araçlar günümüzde 40 bin TL 50 bin TL fiyat bandından satışa çıkarılıyor. Tipo araçlar her açıdan sizlere 2022 yılında en iyiyi sunmayı başarıyor.

BMW Serisi

BMW serisinin 1992 model araçları günümüzde 97 bin TL altında satışa çıkarılan araçlar arasında bulunuyor. 1992- 1993 model BMW eski model araçlar uygun fiyatlara satışa sunulan araçlar arasında yer alıyor. Serinin araçları günümüzde eski model araç stilini seven kişiler için modern bir görünüm sunmayı başarıyor.

Böylelikle kişiler en iyiden faydalanma fırsatlarına sahip oluyorlar. BMW serisinin araçları model seçenekleri bakımından sizlere hem otantik bir deneyim hem de uygun fiyat olanağı sunuyor.

Devlet kıyak yaptı! Elinde olan kullanılmayan otomobiller 40, 50 ve 60 TL’ye satılıyor! İşte 2.el arabalar

Başa dön tuşu